HAYDİ BURSA GÖREVE!


Yayınlanma 10 Haziran 2020, Çarşamba 04:30:06
Güncelleme 10 Haziran 2020, Çarşamba 04:30:06
BursaspordaBugün

Süper Lig için son 6 hafta… Bursaspor’un her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var… Bir çok kulübün uygulamaya koyduğu ve 100 TL’den satışa çıkacak karton taraftar organizasyonunun büyük ilgi göstermesi hedefleniyor.

Bursaspor için Süper Lig olmazsa olmaz… Hem ligin 5 şampiyonundan biri olması, hem de 450 milyon lira civarındaki borç yükü nedeniyle yeşil beyazlı takımın biran önce yuvasına geri dönmesi gerekiyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle lige verilen aranın ardından 19 Haziran’da yeniden start alacak son 6 hafta da Bursaspor çok ciddi sınav verecek. Yeşil beyazlı takımın en azından ilk iki takım arasına girip play-off’a kalmadan Süper Lig’e dönebilmesi için İbrahim Üzülmez ve talebelerine büyük görev düşüyor.

MADDİ KATKI ŞART

Sportif başarı beklerken, takımı maddi anlamda da desteklemek gerekiyor. Seyircisiz oynanacak maçlarda moral motivasyonu artırmanın yollarını arayan Mesut Mestan yönetimi, Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak son 3 maçta tıpkı diğer kulüplerin yaptığı gibi karton taraftar uygulamasını hayata geçirmek için hazırlıklarını tamamladı. Hem tribünlerin boş görüntüsünü ortadan kaldırmak, hem de şampiyonluk yolunda bir miktar gelir elde etmek için Almanya’da örnekleri olan ve bazı Süper Lig kulüplerinin de hayata geçirmeye başladığı karton taraftar uygulaması için 100 TL’lik ücret belirlendi.

MASKELER DE SATIŞTA

Bursaspor taraftarlarının yanı sıra, başta Bursa Büyükşehir ve tüm ilçe belediyeleri olmak üzere Bursa Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla şehirdeki fabrika ve işletmelerden de destek istenecek olan karton taraftar projesine yoğun katılım sağlanması hedefleniyor. 100 TL turarındaki karton taraftar projesinde kombine bilet sahiplerine oturdukları koltuğu alma imkanı da tanınacak. Eski yönetici Hasan Altınsu’nun sahibi olduğu Altınsu Tekstil’in Bursaspor’a bağışladığı silver ion teknolojisine sahip 11 bin koruyucu maske de 25 TL’den satışa çıkarıldı.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
millet sinek 8. bunlar taraftarı kasnaklama derdinde
20.-2.11-0 / 08:30
Timsah


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
STAT DEĞİŞİKLİĞİNE RET
Yayınlanma 10 Haziran 2020, Çarşamba 04:30:06
BursaspordaBugün