HADDİNİZİ BİLİN!


Yayınlanma 14 Mayıs 2020, Perşembe 04:25:17
Güncelleme 14 Mayıs 2020, Perşembe 04:25:17
BursaspordaBugün

Geçen sezon VAR kurbanı olarak Süper Lig’den düşen bu sezon hakem hatalarından en az 10 puanı giden yeşil beyazlı takım üzerinden oynanmak istenen oyunlara taraftarın tepkisi sert oldu.

Koronavirüs salgını olmasa TFF 1.Lig’de normal sezon 2 Mayıs’ta sona erecek ve belki de Bursaspor play-off’a kalmadan adını direkt Süper Lig’e yazdıracaktı… Liglere ara verilmesinin ardından konuşacak konu bulamayanlar yine dilerine Bursaspor’u doladı… Geçen sezon yönetimsel hataların dışında VAR sisteminin de kurbanı olarak Süper Lig’e veda eden yeşil beyazlı takım bu sezon da hakem hatalarından en çok canı yanan kulüplerin başında yer alıyor.

VİCDAN MESELESİYMİŞ

A Spor’da Bursaspor üzerine oynanan oyun Başkan Mesut Mestan ile birlikte yeşil beyazlı taraftarları çileden çıkardı. Fenerbahçe muhabiri Mehmet Emin Uluc, liglerin tescil edilmesi durumunda Adana Demirspor’a haksızlık yapılacağını belirterek “Bursaspor-Adana Demirspor karşılaşması 2-1 sona erdi. Ligin bu şekilde tescil edildiğini düşünürsek Bursaspor sıralamada Adana Demirspor’un üzerinde yer alıyor. Bu kararı alabilecek yetkililer hangi vicdanla ligi tescil edebilecekler. Bursasporlu taraftarlar da bana kızıyorlar biliyorum. Hep aynı şeyleri söylüyorum diye ama ben son yıllarda bu maçtaki kadar bir hakem katliamı yaşanan bir maç görmedim” dedi.

AKIL TUTULMASI

Program sunucusu Hakan Gündoğar, “Seleznov’un pozisyonunu mu diyorsun?” diye sorunca Uluc şu cevabı verdi: “Seleznov’un pozisyonlarını diyorum. Bursaspor’un da bu sezon hakkı yendi ama nasıl olacak bilmiyorum. Ne zaman Adana Demir cümlesi duysam Seleznov’un pozisyonları aklıma geliyor.” Yaşanan bu konuşmaya Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ise tepki gösterdi. Mestan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Algı oluşturmaya çabalıyorsunuz. Tarafsız yayıncılıktan uzak, oyuncumuz Özer Hurmacı’nın gördüğü kırmızı kartın basit olduğunu 37 dakika 10 kişi oynayıp, alın terimizi basite indirgemenize sesimizin çıkmayacağını düşünmeniz akıl tutulmasından başka birşey değil” açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.

3 AYDIR GÜNDEMDE

Yeşil beyazlı taraftar, 16 Şubat’ta oynanan ve 3 ay sonra yine gündeme getirilen Adana Demir maçı üzerinden Bursaspor’a algı operasyonu yapılmak istendiğini belirterek şu ifadeleri kullandılar: “Şampiyon kulüp düştü diye vuran çok oluyor. Ligde en az 10 puanı hakemin yanlış kararıyla, 3 puanı aynı durumda başka kulüplere verilmeyen kararla çöpe giden Bursaspor üzerinden algı yapılıyor. Bursa şehri tüm dinamiklerle kenetlenip birlik olmazsa ait olduğu yere nasıl çıkacak? Süper Lig’in 5. şampiyonu Bursaspor haftalardır hakemlerin deneme tahtası oldu.”

YÜREĞİN YETİYORSA…

“Ümraniyespor maçında Seleznov’un suratında tekme patlıyor, hakem penaltı vermiyor. Altay maçında 3 metre ofsayttan gol yiyoruz. Vicdanınızla konuşuyorsanız Menemen-Adana Demir maçını, Ümraniye-Bursaspor maçını, Bursaspor-Adana Demir maçının devre arasında hakemi ‘yüreğin yetiyorsa ikinci yarıyı da böyle yönet’ diye tehdit eden Metin Korkmaz abinizi de konuşun. Bizi her maç doğradılar sesimiz çıkmadı. Kaldı ki Selezynov’un o pozisyonu da penaltı zaten. Adama öyle dengesiz girilmez!”

KALBİNİZE BAKIN

“Siz 1 maç üzerinden konuşuyoruz ama Bursaspor’un kaç maçta kaç penaltısını vermediler, kaç tane kırmızı kart vermediler. Önce aynaya bakmayı öğrenin. Saçınıza elbisenize değil kalbinize bakın. Bu Fenerli muhabir her halde 2010 yılındaki şampiyonluğumuzun yasını tutuyor hala. Olayın üzerinden bu kadar zaman geçmişken bizim yenilen haklarımız değil de bunların gündeme gelmesi ayrı bir konu.”


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KAPTAN SELÇUK'TAN TARAFTARA MESAJ VAR!
Yayınlanma 14 Mayıs 2020, Perşembe 04:25:17
BursaspordaBugün