YEŞİL BURSA'NIN EN KRİTİK MAÇI


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Dersimspor karşılaşması öncesi Bursa Hakimiyet'e konuşan Yeşil Beyazlıların teknik patronu Turhan Şen, "Maçın önemini biliyoruz. Kazanarak son haftaya stressiz girmek istiyoruz" dedi.



Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 33. haftada evinde ağırlayacağı Dersimspor maçına odaklandı. Zorlu mücadeleden 1 puan bile çıkarması halinde ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecek Yeşil Beyazlılarda teknik patron Turhan Şen, Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulundu.

Belki de sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirten Şen, şunları söyledi:

SAKİN KALACAK

"Göreve geldiğimizden bu yana yukarıya doğru çıkan bir grafiğimiz var. Son 6 haftada 4 kez sahadan 3 puanla ayrılırken ayrıca bu süreçte bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanma başarısı gösterdik. Pazar günü karşılaşacağımız Dersimspor'un bizimle oynayacağı maçı belki de son şansı olacak. Dardanelspor ve Pazarspor maçlarına göre 1 puan bile onlara yetmeyebilir. Bize ise 1 puan yeterli olacak. Bunu bilerek sakin kalacağız ve yakaladığımız fırsatlarla 3 puana ulaşmak için uğraşacağız." (Tolga ÖZTAŞ)





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün