TRANSFER TAHTASI AÇIKLAMASI!
Güncelleme 26 Ekim 2023, Perşembe 14:12:00
Bursaspor Teknik Sorumlusu Murat Sözkesen, transfer tahtası ile ilgili açıklamada bulunurken, “Ben bütün kalbimle, tahta açılmazsa da Bursaspor ligi iyi bir noktada bitirebileceğinin sözünü verebiliriz” dedi.
Bursaspor Teknik Sorumlusu Murat Sözkesen, Motto Futbol'da yayınlanan Futbolcast programının konuğu oldu.
Sözkesen, transfer tahtası ile ilgili yöneltilen soruya şu cevabı verdi: “Biz devre arasına kadar kafamızda bir puan var ama söylemek istemiyoruz. Sihri bozulmasın diye… Tahtayı açmayı başarabilirsek… Devre arasında rakipleriniz güçleniyor. Transfer tahtasını açacakmış gibi de çalışmalarımızı yapıyoruz, açılmayacak gibi de yapıyoruz. Tahta eğer açılırsa Bursaspor’un hedeflerinin farklı yöne doğru gitmesini sağlar. Eksik yerleriniz var mı? diye sorarsanız, Galatasaray’ın da var Fenerbahçe’nin de var eksikleri. Biz alternatif kadro kurmak istiyoruz. Her takımda eksik vardır” dedi.
SÖZKESEN: “SÖZ VERİYORUZ”
Sözkesen ayrıca, “Ben bütün kalbimle, tahta açılmazsa da Bursaspor ligi iyi bir noktada bitirebileceğinin sözünü verebiliriz. Bu bazen sizin elinizde de olmayabilir. Amacımız bu çocuklara dokunabilmek. Kötü sonuçlar alırsak da çocukların değil bizim eleştirilmemizi doğru buluyorum. Bursaspor taraftarı futbolu bile bir taraftar. Oyuncularımız hata bile yapsa olumlu destek verirlerse çok farklı bir takım sahada olur. Emin olsunlar” ifadelerini kullandı.
Güncelleme 26 Ekim 2023, Perşembe 14:12:00