TİTİ VE EKONG RESMEN BURSASPOR'DA


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bursaspor'da yeni transferler Cristian Chagas Tarouco (Titi) ve William Troost-Ekong resmi sözleşmeleri imzaladı.



Brezilya’lı savunma oyuncusu, Cristian Chagas Tarouco (Titi) ve Belçika’nın KAA Gent takımından Nijeryalı William Troost-Ekong bugün Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendilerini Bursasporlu yapan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Ali Ay, şunları söyledi;

”Sevgili Bursasporlular öncelikle sizi beklettiğimiz için özür diliyorum. Biliyorsunuz daha önce, hocamızda söyledi öncelikli hedefimiz defans hattının düzeltilmesi ve yenilerle takviye edilmesiydi. İlk transfer sağ bek Barış Yardımcı’yı Gazitantepspor’dan renklerimize kattık. İkinci transferimiz ise Titi oldu. Üçüncü transferimiz de Ekong oldu. Çok şükür bugün 3’er yıllık imzalarımızı da attık. Bursaspor camiasına, taraftarımıza hayırlı olsun. Ben kendilerine güveniyorum. Defansa güveniyorum. Bir sağ bek oyuncusu daha aldıktan sonra defans hattı transferlerimizi tamamlayacağız. Diğer bölgelere yapacağımız transferleri de en kısa sürede bitireceğiz.”

Titi: “Büyük işler başaracağız”

Titi ise Bursaspor’un büyük bir camia olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

“Buradan herkese geldikleri için teşekkür ediyorum. Benim için çok önemli bir gün Bursaspor gibi büyük bir kulübe, bu büyük camiaya transfer olmak benim için çok güzel. Enerji dolu ve başarıya aç olarak burada bulunuyorum. Büyük işler başaracağız. Kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum tarihi zaferlerle dolu bu armayı bana layık gördüğü için. Bu takıma çok katkı vererek daha iyi başarıların yaşanmasında pay sahibi olacağım”

 

Ekong: “Bursaspor’un ilgisi beni heyecanlandırdı”

Nijeryalı savunma oyuncusu Ekong ise heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Burada olmaktan çok mutluyum. Bursaspor’un bana ilgisini duyduktan sonra bu transferin biran önce gerçekleşmesi için çok heyecan duydum. Başkanımız ve yönetime, transferde katkısı olan herkese bana güvendikleri için teşekkür ederim. Bursaspor çok büyük kulüp. Taraftarlarımız ilk günden bu yana bana mesajlarıyla güzel duygularını aktardılar. Bende bu sevginin karşılığını takıma katkı verip ödeyeceğim.”





BU HABERİN YORUMLARI
Bu sezona ait kombinemi aldim ama hollandada yasadigim icin maclara gelemiycegim . Maksat her turlu desek olmak , ve ricam butun taraftarlardan desek olmaktan vasgecmeyin !
17.-2.08-0 / 17:39
Uzeyir
Ekong hemi , cok guzel transfer . Alt yapidan birini getir ondan iyi
17.-2.08-0 / 17:29
üzeyir


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün