TİMSAH YARIM SAATTE ÇÖKÜYOR


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Timsah yarım saatte çöküyor5 haftası geride kalan ligde 4’üncü yenilgisini Fenerbahçe’den alan Yeşil Beyazlı takım son yarım saatte oyundan düşüyor. Puan çıkaramadığı 4 maçı da tek farklı kaybeden Timsah’ın, son 30 dakikalık dilimde dört kritik gol yemesi ligin dibine demir atmasında etken oldu.



TEK FARKLI YENİLGİLER

Spor Toto Süper Lig’de kötü gidişe dur diyemeyen Bursaspor, karşılaşmaların sonunu getiremiyor. 5 haftada 4 mağlubiyet yaşayan, son yenilgisini ise Fenerbahçe karşısında alan Yeşil Beyazlı takım bu karşılaşmaların tümünü tek farklı golle kaybetti. Geriye düştüğü maçları çeviremeyen Timsah, Fenerbahçe, Başakşehir, Gaziantepspor ve Trabzonspor’dan puan çıkartamayınca ligin dibine demir attı.

PUAN DAHİ ÇIKMADI

Bursaspor’un en büyük zaafı ise son 30 dakikada yediği goller… Kalesinde gördüğü 8 golün 6’sını ikinci yarıda yiyen Yeşil Beyazlılar, özellikle son yarım saatlik dilimde yokları oynadı.Bu dakikalar arasında yediği golleri çeviremeyen Timsah, direncinin kırılmasının yanı sıra rakiplerinden puan dahi çıkartamadı. Trabzonspor, Gaziantepspor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçları ise bunun en büyük örneği olarak dikkati çekti.

AH O SON 30 DAKİKA!

Ligin ilk haftasında oynanan Trabzonsopr maçında Erkan Zengin’in 67’inci dakikada attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Bursaspor, aynı kaderi Gaziantepspor maçında Muhammet Demir’in uzatma dakikalarında attığı golle yaşadı.

 3’üncü haftada ise sahneye Edin Visca çıktı ve 74’te attığı gol Bursaspor’un yine sahadan puansız ayrılmasına neden oldu. Timsah son olarak Fenerbahçe maçının 79’uncu dakikasında van Persie’ye engel olamadı.    


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün