TFF BAŞKANLIĞI İÇİN BURSASPOR’A YAKIN İSİM ÖNERİLDİ!


Yayınlanma 14 Nisan 2024, Pazar 12:40:00
Güncelleme 14 Nisan 2024, Pazar 12:40:11
BursaspordaBugün

Fotospor’un haberine göre Yıldırım Demirören ve Nihat Özdemir, TFF başkanlığı için Bursalı işadamı Cavit Çağlar’ın oğlu Mustafa Çağlar’ı önerdi. Bursaspor camiasına yakın olan Çağlar’ın nasıl reaksiyon vereceği merak ediliyor.

Türk futbolunda TFF’nin yeni başkanı kim olacağı merak edilirken, bugün ortaya iddialı bir haber ortaya atıldı.

Fotospor’un haberine göre TFF başkanlığı için Ankara kulislerinde sürpriz bir isim ön plana çıktı... Bu ismin, eski Devlet Bakanlarından Bursalı işadamı Cavit Çağlar'ın oğlu olan Mustafa Çağlar olduğu belirtildi.

Hem Yıldırım Demirören hem de Nihat Özdemir yönetimlerinde görev alan Çağlar daha önce TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyonlar Sorumlusu görevinde bulundu. Aslen Bursalı olan Mustafa Çağlar, aynı zamanda Nergis Holding Yönetim Kurulu üyesi.

TFF'DE ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİ

TFF’de daha önce başkanvekilliğinin yanı sıra Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Çağlar, Genç Milli Takımlar’dan Sorumlu yönetim kurulu üyeliğinde de bulundu.

BURSASPOR CAMİASINA YAKIN

Gelen bilgilere göre TFF başkanlığı için iki eski TFF başkanı Nihat Özdemir ve Yıldırım Demirören ile temas kuruldu. Kendilerinin adayları soruldu. İkisi de birbirinden bağımsız olarak Mustafa Çağlar ismini verdi. Hem Demirören hem de Özdemir, Çağlar ismini Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan bağımsız Bursaspor camiasına yakın olduğu için önerdi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’UN TEK OLUMLU GELİŞMESİ!
Yayınlanma 14 Nisan 2024, Pazar 12:40:00
Güncelleme 14 Nisan 2024, Pazar 12:40:11
BursaspordaBugün