TARAFTARIMIZ EKSİK KALDIĞIMIZI HİSSETTİRMEDİ
Güncelleme , Perşembe
Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında 2-1 kazanılan Mersin İdmanyurdu maçının ardından futbolcular galibiyet hakkındaki görüşleri şöyleydi...
Geçtiğimiz hafta ikinci kez baba olan kaptan Volkan Şen maçın ardından yaptığı açıklamada kazanma arzusu ile mücadeleden galibiyetle ayrıldıklarını dile getirdi.
Volkan Şen şu açıklamayı yaptı; “Bugün gerçekten güzel bir mücadele örneği gösterdik. Bu galibiyeti hak ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 10 kişi kalmamıza rağmen sanki rakip 10 kişiymiş gibiydi. Kazanma arzusu ile oynadık ve kazandık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman bu desteği bekliyoruz. İnşallah böyle devam eder.”
Ozan Tufan: “ Taraftarımız eksik kaldığımızı hissettirmedi”
Genç orta saha oyuncusu Ozan Tufan ise maçın ardından yaptığı açıklamada “Taraftarlarımızın vermiş olduğu destek ile sahada eksik kaldığımızı hissetmedik” dedi. Ozan, “Zor bir maçtı. 10 kişi kalınca ipler onların eline geçti. Biz mücadeleyi bırakmadık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Biz iyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Mutluyuz. Taraftarımızın desteği ile 10 kişi olmamıza rağmen 11 kişi gibiydik. Bu desteği her maç bekliyoruz. Harun ağabey kırmızı kart görünce maçın kötü gideceği hissine kapıldım ama sonrada toparladık. Okan da maşallah çok özgüvenli ve iyi oynadı. Okan’a da çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Josue Pesqueira: “Okan çok iyi oynadı”
Portekizli orta saha oyuncusu Josue Pesqueira maçın ardından yaptığı açıklamada ligde ilk kez forma giyen genç kalecimiz Okan Kocuk hakkında konuştu. Josue “ Güzel bir galibiyet oldu. Aramızdan birisi için maç çok daha özeldi. Okan, profesyonel ligdeki ilk maçında süre aldı. Bence çok güzel bir performans gösterdi. Galibiyette önemli rol oynadı. Okan gibi futbolcuların yükselişi izlemek benim için özellikle çok zevkli bir durum” dedi.
Okan Kocuk: “ Josue her zaman destek oluyor”
Genç file bekçisi Okan Kocuk ise takımda bulunan ağabeylerinin kendisine her zaman destek olduğunu ancak Portekizli oyuncumuz Josue’nin daha farklı desteği olduğunu belirtti. Zor bir maç olduğunu belirten Okan, “Takımdaki tüm ağabeylerim bana her zaman destek oluyorlar ama Josue bana her zaman farklı bir destek veriyor. Zor maç oldu ama kazandığımız için mutluyum. Isınmadan oyuna girdim ama ben her maça gelirken psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum” dedi.
Bekir Yılmaz: “ Taraftarımızın desteği ile maçı çevirdik”
Yetenekli orta saha oyuncumuz Bekir Yılmaz ise bugünkü maçta taraftarlarımız vermiş olduğu desteğe dikkat çekti. Geri dönüşlere alıştıklarını belirten Bekir sözlerini şöyle sürdürdü; “ Zor oldu ama güzel oldu. Ne olursa olsun 3 puan almamız gerekiyordu. Uzun bir süre 1 kişi eksik oynadık ama o bir kişinin yerine herkes biraz daha fazla koştuğu zaman onu hissetmiyorsunuz. Çok güzel bir ortam vardı. Ç.Rizespor maçında da eğer bu taraftarımız yanımızda olsaydı biz o maçı da kazanırdık. Bundan sonra bizi yalnız bırakmasınlar. Biz geriye düşsek, 10 kişi bile kalsak bu destekle maçları çeviririz.”
Şamil Çinaz: “ Galibiyeti hak ettik”
Mersin İdmanyurdu maçında stoper mevkiinde görev alan Şamil Çinaz maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirtti.
Şamil sözlerini şöyle sürdürdü;
“Netice açısından istediğimizi aldık. Tek zaafımız 10 kişi kaldık. O pozisyonda daha iyi durmam lazımdı. Penaltı pozisyonunu bilmiyorum. Televizyondan izlemem lazım. 10 kişiyle galip geldik. Bu durum takımın içindeki ruhu sahaya yansıttığımızı gösteriyor. Taraftarımızın desteği ile mağlup olmadan yolumuza devam edeceğiz. 72 dakika 10 kişi oynamak zordu. Ama golden sonra oyun kontrolü bizdeydi. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Okan Kocuk kardeşimizi de tebrik etmek gerekiyor. Hiç ummadığı bir anda kaleye geçti. Çok iyi oynadı. Böyle tecrübe kazanacak. İdmanda çok iyi çalışıyordu bugün de iyi bir kaleci olduğunu gösterdi”
