TARAFTARA MÜJDE VAR
Güncelleme , Perşembe
Timsah'ın şu ana kadar evinde oynadığı 13 Süper Lig maçını toplam 81 bin 381 kişi takip etti. Kalan haftalar öncesi taraftarı tribüne çekebilmek için bir sürprizler hazırlanıyor.
Şu ana kadar gerek oynadıkları futbolla gerekse aldıkları skorlarla umut veren yeşil beyazlı futbolculara ve teknik heyete bu konuda güven tam. Bursaspor yönetimi kalan haftalar öncesi taraftarı tribüne çekebilmek için bir uygulama başlatmayı düşünüyor.
YARI FİNAL'DE OLACAK MI?
Bu sezon çoğu maçını boş tribünler önünde oynayan yeşil beyazlılar'da bilet fiyatlarının indirilmesi gündemde. Bursaspor yönetimi bu doğrultuda çalışmalara başlarken kritik haftalar öncesi tribünlerin dolması bekliyor. Ligin 28.haftasındaki Başakşehir maçıyla birlikte bu uygulamanın devreye girmesi beklenirken, Fenerbahçe'yle oynanacak yarı final ilk maçı için ise böyle bir durumun olup olmayacağı belirsiz.
EN ÇOK FENER MAÇI
Bursaspor'un bu sezon evinde oynadığı 13 Süper Lig maçını toplam 81 bin 381 kişi izledi. Yeşil beyazlı taraftarlar en çok ilgiyi 1-1 tamamlanan Fenerbahçe maçına gösterdi. O karşılaşmayı 18 bin 716 kişi takip etmişti. Bu rakamı Chickura ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı izledi. O mücadeleyi ise 17 bin 684 taraftar tribünden takip etmişti. Gençlerbirliği'yle oynanan lig ve kupa maçlarında ise 10 binin üzerinde taraftar olması dikkatlerden kaçmadı.
Kaynak: Olay.com.tr
