TARAFTARA DAVA ŞOKU!


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

İlçeye asılan BJK bayrakları nedeniyle Bursasporlu taraftarların büyük tepki gösterdiği Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz yeşil-beyazlı taraftarlara dava açtı.



Ekim ayında açılan davada sosyal medya üzerinden tepki gösteren tüm taraftarların Mudanya'da ifadeye çağırılmaya başlandığı öğrenildi. Mudanya Belediyesi'ne ait itfaiye aracı tarafından  Burgaz’a asılan BJK bayrakları Bursaspor taraftarından gelen yoğun tepki nedeniyle apar topar kaldırılmıştı.

Bursaspor taraftarı içinde daha önceden infazı ertelenen kişilerin bu davadan ceza alması durumunda infazları da yanacak. Daha önceden sabıkası olmayanların üç ay ile iki yıl arasından bir ceza alabileceği ifade edildi.

Bursa’nın en güzel beldelerinden olan Mudanya’nın bu konular ile anılması ve Bursaspor camiası ve taraftarı ile karşı karşıya gelmesi günün en çok konuşulan konusu oldu. Bursa’da beklenti Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın şikayetinden vazgeçmesi yönünde. 


Kaynak: bursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün