TAİWO İŞİ YOKUŞA SÜRÜYOR


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bursaspor'un altyapısında geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yabancı oyunculardan Taiwo hâlâ Türkiye'ye dönmedi.



Oyuncuyla kurulan temasa ve gönderilen uçak biletine rağmen kendilerine olumlu ya da olumsuz yanıt verilmemesi Yeşil Beyazlı yönetimin sabrını zorluyor.

Taiwo'nun her gün çelişkili konuşmalar yapması ve dönüş tarihini sürekli ertelemesi Nijeryalı futbolcuyla yol ayrımına gelinmesi fikrini oluşturdu.

Başkan Ali Ay'ın son bir kez Taiwo ile görüşme yapılmasını istediği ve eğer net bir cevap gelmediği takdirde Nijeryalı futbolcuyla profesyonel sözleşme yapılmaması kararı alındığı öğrenildi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
İmzalamassan ne olacakki ben onu anlamadim gider baska yerle sozlesme yapar olur biter ahhh ahhh gitti bitane kara yilan emeklerde cabasi
17.-2.16-0 / 16:53
kyhn
Adamda hakli ufak bir pirildi gordunmu yapican sozlesmeyi baktin sarmadi her turlu okutursun bu adami para kazanirdik
17.-2.16-0 / 13:14
kyhn


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün