"SİZ KOLAYLIK SAĞLASANIZ DA SAĞLAMASINIZ DA İŞ BİTTİ”


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bursaspor’da yönetim kurulu lideri Emin Adanur sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Adanur, “Bursaspor’da hiç kimsenin alacağı kalmaz, iş bitti. Siz kolaylık sağlasanız da sağlamasınız da bitti” ifadelerini kullandı.



Bursaspor’da tek gündem transfer tahtası olurken yönetim kurulu lideri Emin Adanur, sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Adanur,” Arkadaşlar, birilerinin zorluk çıkaracağı bu tahtanın açılmayacağı anlamına gelmez. Ödersin parasının tamamını olur, biter. Bursasporumuzun kurtuluş savaşında, bugün bizlerle omuz omuza, yan yana bu davanın yükünü sırtlayanların hepsi bu şehirde şerefle yadedilecek” dedi.


“Uyku uyutmadılar ama yine bitti”
Bursaspor’da kimsenin alacağının kalmayacağını söyleyen Emin Adanur, “İş bitti, siz kolaylık sağlasanız da bitti, sağlamasanız da bitti. 44 dosya vardı, başından beri 1 kisi bile yardımcı olmadı yine de bitti. Bırak yardımcı olmayı, engel oldular yine bitti. Bana, arkadaşlarıma uyku uyutmadılar ama yine bitti. Kaldınız birkaç kişi, uzatmayın da yeter” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Oktay Kara | Bursasporda Bugün






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün