SERHAN KAVUT’TAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR!


Yayınlanma 06 Nisan 2024, Cumartesi 15:00:07
Güncelleme 06 Nisan 2024, Cumartesi 15:00:17
BursaspordaBugün

Bursaspor İnfo Yatırım Başantrenörü Serhan Kavut, Yukatel Merkezefendi maçı sonrası basketbol konuşmak istemediğini, bundan sonra yollarına karakterli oyuncularla devam edeceklerini söyledi.

Bursaspor İnfo Yatırım’da son zamanlarda takım içinde ilginç şeyler yaşanıyor.

Sürpriz şekilde Jordan Floyd ve Johnny Hamilton’la yollarını ayıran yeşil-beyazlı takımda disiplinsiz davranışların ön plana çıktığı öğrenildi.

Özellikle Hamilton’un ayrılışında büyük problemlerin yaşandığı belirtilirken, Bursaspor İnfo Yatırım Başantrenörü Serhan Kavut da bu konulara değindi.

Yukatel Merkezefendi karşısında alınan çok önemli galibiyete rağmen, “Basketbol konuşmak istemiyorum” diyen genç çalıştırıcı, “Çok basketbol konuşmak istemiyorum. Denizli ekibini tebrik ediyorum. Çok önemli bir oyuncuları yoktu ama kalan 5 yabancısı iyiydi. Ben buraya geldiğimden beri aidiyet duygusu yüksek oyuncularla oynamak istiyorum. Son zamanlarda olaylar yaşadık. 9 yıldır buradayım. Aidiyet duygusu yüksek oyuncularla devam etmek istiyorum. Bu aynı şekilde devam edecek. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Karakter koydular. Şimdi Play-Off potasına biraz daha yakınız” dedi.

Yeni transfer Alex Gavrilovic’le alakalı da düşüncelerini belirten Serhan Kavut, “Alex’in performansı çok iyiydi. Bizle sadece bir idman yaptı. Anlaştığımız gibi otobüse bindi geldi. Çok karakterli bir oyuncu. Biz karakteri yüksek oyuncularla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DAN ÇOK KRİTİK GALİBİYET!
Yayınlanma 06 Nisan 2024, Cumartesi 15:00:07
Güncelleme 06 Nisan 2024, Cumartesi 15:00:17
BursaspordaBugün