ŞAMPİYON YÖNETİME GÜZEL JEST!


Yayınlanma 28 Aralık 2022, Çarşamba 21:05:22
Güncelleme 28 Aralık 2022, Çarşamba 21:07:51
BursaspordaBugün

Frutti Extra Bursaspor’un Darüşşafaka ile oynadığı maçın devre arasında Bursaspor’un 2010 yılındaki şampiyonluğundaki yönetim kuruluna forma hediye edildi.

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin 6. Hafta erteleme maçında Frutti Extra Bursaspor, Darüşşafa ile karşı karşıya geliyor.

Mücadelenin devre arasında Frutti Extra Bursaspor yönetimi güzel bir jeste imza attı.

Bursaspor’un 2010 yılında şampiyonluğunda görev alan yönetim kurulu üyeleri bu mücadeleye çağırılırken forma takdim edildi.

Düzenlenen törene şampiyon yönetimden; Osman Nuri Biçer, Mustafa Yedikardeş, Necmettin Kocaman, Mehmet Kara, İrfan Koç, Öztürk Yazıcı, Şentürk Turan, Mümin Pekcan, Hasan Saltan ve Zekeriya Ünaldı katıldı.

Bu hareket büyük takdir toplarken, salonda "Tertemiz şampiyon İbrahim Yazıcı" tezahüratları yükseldi.



Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN | OKTAY KARA






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR GÜNÜ TAMAMLADI! O İSİM DE KATILDI...
Yayınlanma 28 Aralık 2022, Çarşamba 21:05:22
Güncelleme 28 Aralık 2022, Çarşamba 21:07:51
BursaspordaBugün