SABALY GELMEK İSTEMEDİ!
Yayınlanma
, Perşembe
Güncelleme , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün
Bursaspor'un uzun süredir peşinde olduğu PSG'li futbolcunun Türkiye'ye gelmek istemediği belirtildi. Yeşil Beyazlı kulüp futbolcuyu ikna etmeye çalışsa da transferin zor olduğu belirtildi.
Parİs Saint-Germain forması giyen Youssouf Sabaly transferi zora girerken, Fransız futbolcunun neden Bursaspor'a gelmek istemediği de ortaya çıktı. 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye gelmek istemediğini yönetime bildirdi. Daha önce de Baysse'nin eşi Türkiye'ye gelmek istememiş ve bu transfer de rafa kalkmıştı.
KİRALIK GELECEKTİ
Yeşİl Beyazlı yönetim benzer olayı Sabaly'de yaşandı. 4 milyon 500 bin Euro bonservis fiyatı olan ve Bursaspor'un kiralık olarak kadrosuna katmak için uğraş verdiği futbolcu, hem PSG yönetimine hem de Yeşil Beyazlılar'a, Türkiye'de oynamak istemediğini dile getirdi.
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!
SENDE YORUMUNU PAYLAŞ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma
, Perşembe
BursaspordaBugün
