Bursaspor Haberleri
Penaltılar olmasaydı!
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hiç penaltı atılmamış olsaydı, puan durumu nasıl olurdu? İşte o tablo...
Bursaspor’un dışında ligde hiç penaltı kazanamayan takım bulunmuyor. Penaltıdan henüz hiç gol atamayan takımlar ise Galatasaray ve Akhisar Belediyespor.
Ligde aleyhine en çok penaltı kararı çıkan takımı ise 6 penaltıyla Karabükspor. Karadeniz temsilcisinin bu alandaki en yakın takipileri ise 5’er penaltıyla Bursaspor ve Kayserispor.
Penaltı atışlarıyla en çok puan kazanan takımlar ise 5’er puanla Beşiktaş ve Antalyaspor. En çok puan kaybeden takım ise, 4 puanla lider Medipol Başakşehir.
OPTA istatistiklerine göre Spor Toto Süper Lig’de penaltı atışlarını yoksaydığımızda ortaya çıkan puan durumu ise şöyle:

REKLAM