PALABIYIK'LA NORMAL SONUÇ YOK!
Yayınlanma
, Perşembe
Güncelleme , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün
Timsah'ın genç hakemle çıktığı maçlarda bol gol oluyor...Bursaspor yarın Antalyaspor'la kritik bir 90 dakikaya çıkacak.
Yeşil beyazlılar kazanıp üst sıralara doğru çıkmanın hesaplarını yaparken, mücadelenin hakemi Ali Palabıyık ise son dönemde yeşil beyazlılara uğurlu geliyor.
İşin ilginç tarafı genç hakemin yönettiği 3 karşılaşmanın oldukça farklı skorlarla bitmesi. Bu sezon Bursaspor'un maçlarında düdük çalmayan Ali Palabıyık, geçen sezon ise 3 karşılaşmada görev yaptı.
KARABÜK'E 7 ATTIK
İlk olarak 3-2 Bursaspor'un mağlubiyetiyle tamamlanan Kardemir Karabükspor sınavının hakemi olan Palabıyık, Filipe Josue ve Şamil Çinaz'ı oyundan atmış, kararlarıyla uzun süre tartışılmıştı. Ardından Timsah'ın 4-2'lik üstünlüğü ile tamamlanan Balıkesirspor maçını yöneten Ali Palabıyık, 7-1 sona eren Kardemir Karabükspor karşılaşmasında da görev yapmıştı.
Kaynak: Olay.com.tr
BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!
SENDE YORUMUNU PAYLAŞ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma
, Perşembe
BursaspordaBugün
