PABLO MARTİN BATALLA, BURSASPOR’A MI GELİYOR?


Yayınlanma 26 Mayıs 2024, Pazar 10:56:00
Güncelleme 26 Mayıs 2024, Pazar 10:56:10
BursaspordaBugün

Pablo Martin Batalla’nın şampiyon yapmasına rağmen Nilüfer Belediyesi Futbol Spor Kulübü’nden flaş ayrılık kararı, akıllara, ‘Batalla Bursaspor’a mı geliyor?’ sorusunu getirdi. Taraftarı heyecanlandıran bu sorunun cevabı henüz net değilken, Arjantinli futbol adamının yıllık kazancının 12-13 milyon TL civarında olduğu öğrenildi.

Bursaspor’da yeni başkan Enes Çelik olduktan sonra gözler yeni teknik adama çevrilecek.

Bir çok ismin ortaya atıldığı ve yeşil-beyazlı takıma önerildiği bu ortamda taraftarı en çok heyecanlandıran isim ise kuşkusuz Pablo Martin Batalla oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de Nilüfer Belediyesi Futbol Spor Kulübü’nde yaşadığı ilk teknik adamlık deneyimini başarılıyla tamamlayan Batalla, dün itibariyle kulüple bağlarını kopardı.

BURSASPOR’LA İSMİ GEÇMESİ DOĞAL!

Şampiyonluk kupasını havaya kaldıran ve Nilüfer’i TFF 3. Lig’e taşıyan Arjantinli genç teknik adamın adı da doğal olarak Bursaspor’la geçmeye başladı.

Teknik direktör arayışında olan Enes Çelik ve yönetiminin kabarık listesinde ismi geçen Pablo Martin Batalla ile henüz yüz yüze görüşme yapılmadı.

BATALLA PARASINI ‘EURO’ OLARAK ALIYOR!

Ancak alınan bilgilere göre Pablo Martin Batalla’nın Nilüfer Belediyesi FSK’dan maaşını Euro olarak aldığı yıllık kazancının 12-13 milyon TL civarında olduğu öğrenildi.

Taraftarın Bursaspor’a gelmesini çok istediği ancak zamanlama olarak doğru olup olmadığı tartışılan isim haline gelen Pablo Martin Batalla’nın ve yönetimin kararının ne olacağı merakla bekleniyor.


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DA KAÇ TRANSFER YAPILACAK? İŞTE O RAKAM…
Yayınlanma 26 Mayıs 2024, Pazar 10:56:00
Güncelleme 26 Mayıs 2024, Pazar 10:56:10
BursaspordaBugün