ÖMER KIZIL BURSA’YA SESLENDİ!


Yayınlanma 23 Eylül 2022, Cuma 09:42:32
Güncelleme 23 Eylül 2022, Cuma 09:42:32
BursaspordaBugün

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, geçtiğimiz akşam Frutti Extra Cup’ın gala gecesinde açıklamalarda bulundu. Kızıl, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Bursa’da organize edilen Frutti Extra Cup’ın Gala Gecesi, Barış Spor Merkezi’nde gerçekleşti.

Organizasyonda konuşan Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, “En sevdiğimiz markamızı en sevdiğimiz takımımızla birleştirdik. Bu birliktelik üç yıldır devam ediyor. Pandemi süreci bitti ve bundan sonra önümüz açık. Bir tane sloganımız var. Hiçbir sanayicimizden reklam vermesini istemiyoruz. İş sahiplerinden tek istediğimiz çalışanlarına ve ailelerine ‘kurumsal dönüşümlü’ kombine biletlerini almalarıdır” dedi.

“700 TANE SATILDI”
Sözlerini sürdüren Kızıl, “Burada sayı önemli değil. Çok büyük bir şirket 500 tane de alabilir. Önemli olan, çalışan sayısına göre makul oranda yüzde 5 ile 10 arasında bu kurumsal biletleri almak ve çalışanlarına kullandırmaktır. 6 bin 750 koltuk kapasitemiz var. 4 bin kurumsal ve bireysel kombine hedefimiz var. Geçen hafta açıldık, 700 tanesi satıldı. Daha 3 bin 300 kombinemiz var. Bütün Bursa burada. Bu güne kadar yaptıklarınız için teşekkür eder, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Sadece çalışanlarınız ve aileleri ile yanımızda olmanızı istiyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara da ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ARSİYAD’TAN BURSASPOR’A ZİYARET!
Yayınlanma 23 Eylül 2022, Cuma 09:42:32
BursaspordaBugün