MUSTAFA VARANK: “BURSASPOR SADECE TÜRKİYE’DE DEĞİL…”


Yayınlanma 26 Mayıs 2024, Pazar 14:15:17
Güncelleme 26 Mayıs 2024, Pazar 14:15:27
BursaspordaBugün

Bursaspor kongresinde konuşma yapan Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bursaspor’umuzu sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da yoluna emin adımlarla devam eden bir kulüp haline getirelim” dedi.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursaspor Olağan Genel Kurulu’nda konuştu.

Varank, şunları söyledi: “Bursa, Türkiye’nin potansiyeli en yüksek şehirlerinden bir tanesidir. Türkiye’nin marka şehirlerinin başında geliyor. Ben de son seçimlerden itibaren siz değerli hamsilerimizin teveccühle bu markayı nasıl yükseltiriz diye çalışmaya devam ediyorum. Bu şehrin en önemli markası da Bursaspor. Sadece Bursalıların gönlünde değil Anadolu’nun da gönlünde taht kurdu Bursaspor. 2010’da büyük başarıya imza atmış bir futbol kulübü. Bu marka değerimizi eski şanlı günlerine taşımak istiyoruz. Bursaspor’umuzu sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da yoluna emin adımlarla devam eden bir kulüp haline getirelim. Bunun yolu da birlik olmaktan geçiyor. Bursa’da bir yürüdüğümüzde ‘Sayın bakanım Bursaspor’a sahip çıkın’ diyorlar. Farklı bir Bursaspor inşa etmeye başladık. Buna da devam edeceğiz. Uludağ OSB’de Enes Çelik’in ne kadar becerikli ve Bursaspor sevdalısı olduğunu net bir şekilde gördüm. Bu ekip Bursaspor’u çok farklı yerlere getirecektir. İş dünyasının da kulübe sahip çıkması lazım. Herkes her konuda taşın altına elini koyacak. Gaziantep’te, Kayseri’de, Konya’da gördüm. İş insanlarının sahip çıkmasıyla neler olabileceğini gördüm. Bursaspor’a da sahip çıkın. Bu takımın önünü hep birlikte açalım. Şampiyon Bursaspor’u tekrar Türkiye’nin gündemine sokacağız. Ben de kampanyaya destek çıkıyorum ve 3 maaşımı Bursaspor'a bağışlıyorum."


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Boş konusuyonuz şimdiye kadar nerdeydin varank efendi işiniz Sow yapmaktan öte değil unutmayın Bursaspor bursalilarindir
27.05.2024 / 14:36:17
vedatdundar


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MUSTAFA BOZBEY: “BURSASPOR ŞAHA KALKACAK”
Yayınlanma 26 Mayıs 2024, Pazar 14:15:17
Güncelleme 26 Mayıs 2024, Pazar 14:15:27
BursaspordaBugün