MUSTAFA BOZBEY’DEN BURSASPOR AÇIKLAMASI!


Yayınlanma 07 Mayıs 2024, Salı 14:13:57
Güncelleme 07 Mayıs 2024, Salı 14:14:07
BursaspordaBugün

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yarınki Divan Kurulu Toplantısı’nın önemine değinerek, “Yarın akşam o toplantıda olacağız. Bursaspor’un geleceği ile ilgili önemli konulara değineceğiz. Yapılan yanlışların bir daha tekrarlanmaması için alınan kararları paylaşacağız. Bursaspor’la ilgili güzel günlerin başlangıcı olacak” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’la ilgili açıklama yaptı.

Bursasporda Bugün'ün de yer aldığı medya buluşmasında Bursaspor’a değinmeden geçmeyen Bozbey, “Yarın Divan Kurulu Toplantısı var. Divan Kurulu geldi davet etti. Yarın akşam o toplantıda olacağız. Bursaspor’un geleceği ile ilgili önemli konulara değineceğiz. Bursaspor’un bu konumda olması hepimizin içini acıtıyor. Yapılan yanlışların neler olduğunu herkes biliyor.

Sokaktaki gence sahi sorsanız Bursaspor’a yapılan yanlışları biliyor ve söylüyor. Bu yanlışların bir daha olmaması için yapılması gerekenler var. Yarın bu toplantıda öyle yanlışlara ve hatalara düşülmemesi için kararlar alınacak. Alınacak kararlar da kamuoyuna paylaşıcak ve Bursaspor’la ilgili güzel günlerin başlangıcı olacak. Anbean gelişmeleri takip ediyoruz. Ama şimdilik bazı şeyler bizde kalsın” ifadelerini kullandı.


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR BOŞLUĞA DÜŞTÜ! TAM 4 AY…
Yayınlanma 07 Mayıs 2024, Salı 14:13:57
Güncelleme 07 Mayıs 2024, Salı 14:14:07
BursaspordaBugün