MUSTAFA BOZBEY: “BURSASPOR ŞAHA KALKACAK”


Yayınlanma 26 Mayıs 2024, Pazar 14:05:47
Güncelleme 26 Mayıs 2024, Pazar 14:05:57
BursaspordaBugün

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursaspor şaha kalkacak. Her sene lig yükselecek ve Süper Lig’de yine şampiyonluk için savaşacak. Muhteşem günler geri gelecek. Bursaspor siyaset üstüdür. Biz ne kadar destek varsa vereceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Olağan Genel Kurulu’nda camiaya heyecanlandıran bir konuşma yaptı. Bozbey, “Kolay değil… Nerelerden nerelere geldik. Bir anda 2010’u düşününce müthiş bir şekilde dünyanın sayılı takımları arasına girmiştik. Ama 2024’te bulunduğumu yer hepimizi kahrediyor. Ama sevgili Bursasporlula hiç merak etmeyin. Bursaspor, inanın bana adım adım, hemen hemen her sene bir lig atlayarak o muhteşem günlerine dönecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. Bursaspor’da doyan ya da doğan herkesin Bursasporlu olması lazım. Herkesin Bursaspor’a katkı ve destek sunması lazım. Bugün tarihi bir gün. ‘Bursaspor bu durumdan nasıl kurtulacak?’ diye düşününler olarak hep beraberiz. Onun için buradayız. Sizlerle birlikte Bursaspor’un geleceğini bugün burada nasıl her yıl başarılara imza atacağının günü bugün. Sorumluluk alan, Enes Çelik ve yönetimine yürekten tebrik ediyorum. Sinan Bür ve yönetime ne de teşekkür ediyorum. 16-17 yaşındaki çocuklara motivasyon yüklediler” dedi.

“BURSASPOR SİYASET ÜSTÜDÜR”

Bozbey şöyle devam etti: “Enes Çelik başkanlığındaki yönetimimiz yetmez. Bizler de yerel yöneticiler olarak yanında olacağız. Aldıkları kararlara saygı duyarak Bursaspor’u şaha kaldıracağız. Bizler yöneticiler olarak onların işine karışmayacağız. Siyasiler olarak da karışmayacağız. Bizim işimiz değil. Biz onlara destek olup, sahip çıkacağız. Biz kampanyalarına öncülük yapacağız. O zaman Bursaspor, Bursalıların tümünün takımı olacaktır. Bursaspor siyaset üstüdür. Bu yönetimimiz hepimizin desteği ile özlenen günlere geri dönecektir. Bu tarihi günde bu tarihi anları yaşayanlar, önümüzdeki günlerde Bursaspor’la ilgili gülümsemeye başlayacağız. Bursaspor, Bursa’nın bir marka değeridir. Ne zaman Bursaspor düşmeye başladı, Bursa da düşmeye başladı.”


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
OKTAY YILMAZ’DAN BURSASPOR SPOR LİSESİ MÜJDESİ!
Yayınlanma 26 Mayıs 2024, Pazar 14:05:47
Güncelleme 26 Mayıs 2024, Pazar 14:05:57
BursaspordaBugün