KÜRKÇÜ DÜKKANINA DÖNÜŞ!


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bursaspor'un Süper Lig'e veda etmesiyle birlikte takımdan ayrılmak istediğini açıklayan ve bu uğurda yaklaşık 2,5 milyon TL'lik alacağından da feragat eden Ertuğrul Ersoy yarın başlayacak Afyon kampı kadrosuna dahil edildi.



Takım kaptanı bu süreçte İtalya'nın Lecce kulübüyle yaptığı transfer görüşmesinden sonuç çıkartamamış, adı da son dönemde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Göztepe ile anılmaya başlamıştı.

750 bin Euro serbest kalma bedelini henüz yatırmadığı için boşa çıkmayan Ertuğrul Ersoy'un durumu Afyon kampında netliğe kavuşacak. Ertuğrul Ersoy ile birlikte yarın başlayacak kampa Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda üçüncülüğü elde eden Abdullahi Shehu ile yine birçok takımı peşinden koşturan Umut Meraş da katılacak.

Sözleşmesini tek taraflı uzatan Iasmin Latovlevici de Afyon'a götürülecek.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün