KONGREDEN SONRA BİR KONGRE DAHA OLABİLİR!


Yayınlanma 06 Haziran 2023, Salı 11:47:41
Güncelleme 06 Haziran 2023, Salı 11:47:50
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ve yönetimi, kongrede aday çıkmaması halinde de devam etmeme karar almıştı. Bu durumda mevcut yönetime 6 aylık son bir süre daha tanınacak. Ancak Banaz ve yönetimi, 17-25 Haziran’da yapılacak kongrenin hemen ardından bir Olağanüstü Kongre daha yapıp görevi ya yeni başkana ya da kayyuma bırakacak.

Bursaspor’da üst üste kongre olabilir.

Yeşil-beyazlı kulüpten ayrılma kararı alan Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulu çıkacak adayları bekliyor.

Ancak an itibariyle Bursaspor’a başkan olacak aday çıkmazken, bu durum Cumartesi saat 17.00’ye kadar devam ederse de işler karışacak.

Kayyum tehlikesi ile baş başa olan Bursaspor Kulübü, 6 ay boyunca yine Banaz ve yönetimine kalacak.

Ancak görevde kalmak istemeyen yönetim, hemen kongrenin ardından hiç beklemeden bir Olağanüstü Genel Kurul kararı daha alacak.

Bu durumda yine aday çıkmazsa Bursaspor kayyuma kalacak. 


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
‘BURSASPOR’U KAYYUMA BIRAKACAK DEĞİLİZ!’
Yayınlanma 06 Haziran 2023, Salı 11:47:41
Güncelleme 06 Haziran 2023, Salı 11:47:50
BursaspordaBugün