İTİRAZ ETMESEYDİM RECEP BÖLÜKBAŞI JOSUE’Yİ...


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bursaspor’daki görevinden istifa eden başkanvekili Mustafa Oran, Divan Kurulu’nda mali asbaşkan Kemal Güler’in kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere yanıt verdi.



Oran, “İstifa açıklamamız belli ki birilerini çok rahatsız etmiş. Hüseyin Akdemir kaleme aldı, yayınladı biz de altına imzamızı attık. Yazılanların hala arkasındayım. Transferlerden bilgimiz olmadığını, bizlere danışmadan yaptıklarını tekrarlıyorum. Kararları kendileri alıyor, sonra da yönetime imzaya sunuyorlardı. Bunu Kemal Güler divandaki üyelere bizzat söyledi.  

Benim Josue için Portekiz’e gittiğimi söylediler. Evet gittim. Ama orada itiraz etmeseydim başkan Recep Bölükbaşı Josue’yi 3,5 milyon Euro verip bonservisiyle alacaktı. Josue ile anlaşma biz Portekiz’den döndükten bir ay sonra yapıldı. Deplasmanlarda kulübü iyi temsil etmediğime gelince. Fenerbahçe maçını hatırlayalım. Taraftara bir kulüp başkanına yakışmayacak hareketi yapan Recep Bölükbaşı değil miydi? O hareketi nedeniyle PFDK ona ceza vermedi mi? Kamuoyunun bunları bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.  


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün