İLLE DE TİMSAH
Güncelleme , Perşembe
Gençlerbirliği’ndeki sözleşmesi sezon sonunda bitecek Sırp futbolcuya Beşiktaş, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir’den teklifler gelmesine karşın, tecrübeli oyuncu Yeşil Beyazlı takımda oynamayı amaçlıyor.
Bursaspor’da sözleşmesi bitecek olan Renato Civelli’nin takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından savunmaya arayışlar devam ediyor. Yeşil Beyazlı ekip Gençlerbirliği’nde oynayan Dusko Tosic ile ilgilenirken, görüşmeler de devam ediyor. Sol bek ve sol stoper olarak görev alabilen Sırp oyuncuya Beşiktaş, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir’den teklifler gelirken, deneyimli krampon Bursaspor’da forma giymek istiyor.
TARAFTARI SEVİYOR
Beşiktaş’ın 1 milyon 200 bin Euro + maç başı prim, Trabzonspor’un da 1 milyon 300 bin Euro + maç başı prim önerdiği Tosic’in Bursa’yı ve Bursaspor taraftarını çok sevdiği belirtildi. Oyuncunun menajeri Mehmet Kırkpınar; “Bizim isteğimiz Bursaspor’da oynamaktan yana. Taraftarın performansını artıracağını düşünüyor. Beşiktaş ve Trabzonspor’un teklif ettiği rakamlardan daha uygun bir ücrete Tosic Bursaspor’da oynamayı kabul eder” dedi.
Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr
