ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI AYDINUS YÖNETECEK
Yayınlanma
, Perşembe
Güncelleme , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün
Spor Toto Süper Lig’in 23.haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçını İstanbul Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Fırat Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken mücadelenin dördüncü hakemi Bayram Başkan. Çizgi hakemleri ise Onur Karabaş ve Bülent Birincioğlu
Fırat Aydınus bugüne kadar Bursaspor’un 27 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmalardan Bursaspor 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 12 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Aydınus’un yönettiği 6 müsabakadan ise sahadan puansız ayrıldı.
Aydınus, bu sezon Bursa'da oynanan Fenerbahçe, Eskişehirspor ve deplasmanda 2-2 berabere biten Galatasaray maçlarını yönetmişti.
BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!
SENDE YORUMUNU PAYLAŞ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'PASSOLİG DEVAM'
Yayınlanma
, Perşembe
BursaspordaBugün
