ERKAN KAMAT, VALİLİKTE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI!


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bursaspor'da yaklaşan kongre öncesi içişleri bakanlığının aldığı karar sonrası belirsizliğin giderilmesi için görüşmeler başladı.



Haber editörümüz Oktay Kara, Başkan Erkan Kamat ile yaptığı görüşmede, şu an valilikte olduğunu ve kongre süreciyle ilgili gelişmeleri görüşeceklerini belirtti.

Bursaspor'da Olağan Genel Kurul'un 22-30 mayısın kararlaştırılması ardından, dün yayınlanan genel kurul ile birlikte kongre ve toplu etkinliklerin 1 haziran sonrasına ertelenmesi kararlaştırılmıştı. Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Bursaspor için 1 günün bile önemli olduğu kongre tarihi için Bursa Valisi Yakup Canbolat ile kongrenin 22-30 Mayıs ta gerçekleştirilebilmesi için gerekki görüşmelere başladığını belirtti.




BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün