DEREK NEEDHAM’DAN GRAN CANARİA MAÇI AÇIKLAMASI!


Yayınlanma 11 Nisan 2023, Salı 13:12:47
Güncelleme 11 Nisan 2023, Salı 13:12:48
BursaspordaBugün

Frutti Extra Bursaspor’un kaptanı Derek Needham, EuroCup’ta oynanacak Gran Canaria maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Needham, "Bu maçta kazanma şansımız var ve iyi savunma yapmalıyız" dedi.

EuroCup’ta son 16 turu maçında Frutti Extra Bursaspor, Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek.

Bu mücadele öncesi yeşil-beyazlıların kaptanı Derek Needham açıklamalarda bulundu.

"ÇOCUKLARINIZA ANLATABİLECEĞİNİZ BİR MAÇTI"
Play-off’lara geri döndükleri için çok heyecanlı olduklarını söyleyen Needham, “Geçen yılki tarihi rotadan sonra bile tekrar burada olacağınızın garantisi yok ama biz şuan da buradayız” dedi. Geçtiğimiz sezon bu turda oynanan Partizan maçını anlatan başarılı oyuncu, "O maç harikaydı. Bence bu karşılaşma sonsuza dek akıllarda kalacak. Çocuklarınıza bile anlatabileceğiniz bir mücadele. Partizan’dan sonra iyi bir yola gireceğimizi anlaşmıştık” şekşinde konuştu.

"BASKI BİZİM ÜZERİMİZDE DEĞİLDİ"
Tatilde Amerika’ya gittiğini belirten Needham, “Amerika'da bile herkes Bursaspor hakkında konuştuğunu gördüğümde ne kadar önemli bir iş olduğunu anladım. İnsanlar bu rotanın ne kadar çılgınca olduğundan bahsediyorlardı. Yaşadıklarımız çok özeldi. Partizan'a karşı baskı bizim üzerimizde değildi. Obradovic’in EuroLeague’e yükselmeye çalışmasından dolayı onlar baskı altındaydı. Kendi sahaları ve çok fazla taraftarları vardı. Bizim üzerimizde baskı yoktu ve bunu iyi kullandık” dedi.

"ÇOK HEYECANLIYIM"
Gran Canaria ile ilgili konuşan kaptan, “Çok atletik bir takım ve aynı zamanda deneyimliler. Kariyerimde bir süredir Slaughter ve Albicy'ye karşı oynadım. Bu yüzden onların guardlarına çok aşinayım. Uzunları genç bir isim ama liderliğe doğru ilerliyor. Koçları geçen yıl Ulm'un koçuydu, bu yüzden o gerçekten harika bir genç koç ve muhtemelen önümüzdeki birkaç yıl içinde EuroLeague'de yer alacak. Bu yüzden onlara karşı rekabet edeceğim için çok heyecanlıyım" dedi.

"BU MAÇI KAZANABİLİRİZ"
Mümkün oldukça az hata yapmaları gerektiğini söyleyen Needham, “Fiziksel olarak iyi seviyede olmalıyız. Bence bu iki şey bu maçı aşmamıza gerçekten yardımcı olacak. Ve tabii ki çok sağlam savunma yapmalıyız. Bence kazanma şansımız var. Bu maçta tecrübemiz de burada devreye girecek. Geri dönen oyuncularımızın tecrübesi devreye girecek. Geçen sezon Partizan maçında karşılaşma nedeyse bitmişti. Son 20 saniye kala 82-77 gerideydik. Burada da kazanabiliriz. Sadece sakin kalmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR EYLÜL’DEN BU YANA İLK KEZ BAŞARDI!
Yayınlanma 11 Nisan 2023, Salı 13:12:47
Güncelleme 11 Nisan 2023, Salı 13:12:48
BursaspordaBugün