BÜYÜK TEZAT


Yayınlanma , Perşembe
Güncelleme , Perşembe
BursaspordaBugün

Bölükbaşı’nın kongre öncesinde söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor.



Bursaspor başkanı, geçmişteki söylemlerini adeta yalanlar şekilde açıklamalar yapmaya devam ediyor. Recep Bölükbaşı’nın özellikle kongre yarışı sırasındaki aktardıklarıyla, şu anda belirttikleri arasında dağlar kadar fark var.

BİRBİRİNİ TUTMUYOR

Başkan Recep Bölükbaşı’nın kongre öncesi yaptığı açıklamalarla, şu dönemde söylediklerinin birbirini tutmaması dikkat çekiyor. İlk seçildiği dönemde 1 yıllığına göreve geldiğini açıklayan, futbolcu satmayacağını söyleyen ve daha birçok açıklamada bulunan Bölükbaşı, bugünlerde tam tersini açıklıyor. Divan Kurulu’nda da bu konu gündeme gelirken, Başkan Bölükbaşı bu konulara cevap vermek yerine farklı konuları konuşmayı uygun buldu.

NİYE SATMAYAYIM?

Genel Kurul öncesindeki Divan Kurulu toplantısında oyuncu satmayacağını açıklayan Bölükbaşı, önceki gün Divan Kurulu üyeleri karşısında bu sefer; “Niye futbolcu satmayayım?” ifadesini kullandı. Aynı şekilde Belluschi’nin sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını ifade eden Recep Bölükbaşı, ‘Şenol Güneş ile 10+10 yıllık sözleşme istiyoruz’ ya da ‘Fernandao kalmak istiyor’ gibi açıklamalarda bulunmuştu. Ancak Belluschi Meksika’nın, Fernandao da Fenerbahçe’nin yolunu tutmuştu.

MÜDAHALE ETTİM

Beraber çalıştığı dönemde Şenol Güneş için övgü dolu sözlerle konuşan ve “Şenol Güneş'in başarısı, efendiliği, kişiliği tartışılmaz” ifadesini kullanan Bölükbaşı, tecrübeli çalıştırıcının görevden ayrılmasıyla söylemlerini tersine döndürdü. Recep Bölükbaşı önceki gün Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada; “Milli Takım’a giden oyuncu yoktu benden önce. 'Şenol Hoca' diyecekler. Şenol Hoca'ya ben müdahale ettim de oldu” diyerek tecrübeli teknik adamın işine müdahale ettiğini ima eder duruma geldi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SENDE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ALIŞTIĞIMIZ BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ, BAŞARILARI DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Yayınlanma , Perşembe
BursaspordaBugün