BURSASPOR’UN EMEKTARLARI MUCİZE GERÇEKLEŞTİRDİ!


Yayınlanma 19 Mayıs 2024, Pazar 12:03:11
Güncelleme 19 Mayıs 2024, Pazar 12:03:12
BursaspordaBugün

Bursaspor’un tesisleri ve stadyumundaki zeminin 4 aylık sürede mucizevi değişimi dikkat çekiyor. Özellikle Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ndeki emektarlar adeta alkışı hak ediyor.

Bundan tam 4 ay önce Türkiye’nin futbolcu fabrikası Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nin zemini ulusal basının alay konusu haline gelmişti.

Bakıma muhtaç hale gelen zeminin görselleri tüm sosyal medyaya yayılmış ve Bursaspor’un geldiği durum yine içler acısı bir şekilde kamuoyuna lanse edilmişti.

Ocak ayında kötü bir görüntüye sahip olan Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde bugün adeta güller açıyor.

Vakıfköy’ün emektarları Beyazıt Çetin, Mümin Ali Bayram ve Burhan Yalabuk çok kısa süre içinde gösterdikleri üstün gayretle adeta zemini halıya çevirdi.

Yine Vakıfköy’ün emektarları olan Muhsine Sezer ve Sadiye Ayaz da futbolcuların gıda ve hijyen hizmetinde başrol oynayarak, onların maçlara çok daha motive çıkması sağlayan isimler oldu.

Bu çalışmada büyük pay sahibi olan Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fındıkkaya da, ekip arkadaşlarının gayretinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ENES ÇELİK’TEN BURSASPORLU GENÇLERE MESAJ!
Yayınlanma 19 Mayıs 2024, Pazar 12:03:11
Güncelleme 19 Mayıs 2024, Pazar 12:03:12
BursaspordaBugün