BURSASPOR’U VE HEDEFİNİ BİLEN GELSİN!


Yayınlanma 22 Mayıs 2024, Çarşamba 11:58:12
Güncelleme 22 Mayıs 2024, Çarşamba 11:58:33
BursaspordaBugün

Bursasporda Bugün Spor Koordinatörü Barış Yalım, ‘Bursaspor yöneticisi ne yapacak, futbolcusu ve hocası kim olacak?’ başlıklı bir köşe yazısı ele aldı. TFF 3. Lig’i değil, Bursaspor’u iyi bilen kişilerin yönetici, teknik direktör ve futbolcusu olması gerektiğini savundu. İşte Yalım’ın dikkat çeken köşe yazısı…

Bursaspor’daki son gelişmeleri yorumlayalım!

En önemli noktadan başlayalım… Yeni başkan olacak olan Enes Çelik ve yönetimi, transfer tahtası, yeni teknik adam ile birlikte transfer edilecek futbolcular en çok merak edilen konular.

Enes Çelik ismi birçok kesimi mutlu etti.

Mutlu etmesinin sebebi, eski bakan Faruk Çelik’in oğlu olması, Mustafa Bozbey’le birlikte hareket etmesi ve en önemlisi de parasının olduğunun düşünülmesi.

Bu noktaları da kanıtlar nitelikte basın toplantısı düzenlendi, yönetim listesi teslim edildi, ancak soru alınmadı.

Soru sorulacak olsa 3-5 sorum vardı ama demekki zamanı var, bekleriz.

Enes Çelik’in yönetim listesine göz atıldığında, ‘Şampiyonlar Ligi’ gibi dememiz mümkün değil. Ancak hepsi birbirinden değerli insanlar. Çünkü böylesine bir zamanda Bursaspor’a yönetici olmak da kolay iş değil.

Yalandan yöneticilerden bahsetmiyorum tabi. Sırf mahalle kaldırımda çekirdek yerken, ‘Ben zamanında Bursaspor yöneticisiydim’ demek için gelmiyor bu isimler.

Geri alınmamak üzere 200 milyon TL yönetici katkısıyla gelindiği ve transfer tahtasının da büyük bölümünün kapatıldığı bilgisi verildi.

Yalnız transfer tahtası 450 milyon TL biraz bana fazla geldi. O durumu yakında güncelleyebilirler diye düşünüyorum. Ya da daha önce kapanan dosyaları da mı eklediler bilmiyorum.

Transfer dosyalarını kapatırken en çok dikkat edilmesi gereken durum ise menajerler!

KÖŞE YAZISININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GÜZEL TABLO! BURSASPOR TARAFTARININ %93’Ü…
Yayınlanma 22 Mayıs 2024, Çarşamba 11:58:12
Güncelleme 22 Mayıs 2024, Çarşamba 11:58:33
BursaspordaBugün