BURSASPORLU ESKİ FUTBOLCUDAN PAUL LE GUEN SÖZLERİ!


Yayınlanma 18 Mayıs 2024, Cumartesi 11:17:12
Güncelleme 18 Mayıs 2024, Cumartesi 11:17:22
BursaspordaBugün

Bursaspor’un eski futbolcusu Titi, yeşil-beyazlı kulüple ilgili düşüncelerini aktardı. Özellikle Paul Le Guen’e dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, “Paul Le Guen, Avrupa'da harika bir kariyere sahip olan inanılmaz bir kişilikti. Onun Türkiye'ye ve özellikle Bursaspor’a gelişi kulübü, şehri ve ligi daha da fazla dikkat çekici hale getirmişti” dedi.

Bir dönem Bursaspor forması giyen ve yeşil-beyazlı taraftarların aklına kazanan Titi, Spor Arena’ya konuştu. Bursaspor dışında Türkiye’de Kasımpaşa ve Göztepe formalarını da terleten 36 yaşındaki Brezilyalı stoper Titi, Türkiye kariyeriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Türkiye'ye transfer olmadan önce uzun yıllar Brezilya Ligi'nde mücadele eden tecrübeli stoper, Süper Lig’in kalitesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Türkiye Süper Ligi’ni Avrupa futbolundaki en güçlü ve en rekabetçi liglerden biri olarak görüyorum. Burada çok geleneksel kulüpler, harika antrenman tesisleri ve muhteşem stadyumlar var. Ayrıca en üst düzeyde futbolcular ve teknik direktörler de var. Bu da Avrupa’daki üst düzey liglerle aynı seviyede olduğu anlamına geliyor. Türkiye'de geçirdiğim zaman inanılmazdı. İstanbul, Bursa ve İzmir gibi muhteşem şehirlerde yaşamak benim ve ailem için çok özeldi” dedi.

“BURSASPOR’UN YENİ STADYUMUNA DÖNÜŞÜ OLAĞANÜSTÜYDÜ”

Kasımpaşa, Bursaspor ve Göztepe formaları giydiği dönem Süper Lig’deki stadyum atmosferinden bahseden Titi, “Türkiye'deki tüm stadyumların çok özel bir atmosferi var. Burada rahatlıkla 4-5 tanesini sayabilirim ama Bursaspor'un yeni stadyumuna dönüşü olağanüstüydü. O gün orada olmak inanılmazdı” diye vurguladı.

“PAUL LE GUEN’İN BURSASPOR’A GELİŞİ DİKKAT ÇEKİCİYDİ”

Bir dönem Olimpik Lyon, Rennes ve PSG gibi Avrupa’nın önemli ekiplerinde görev yapan Fransız teknik direktör Paul Le Guen’in 2017-2018 yılları arasında Bursaspor’u çalıştırmasına değinen Titi, “Teknik direktör Paul Le Guen, Avrupa'da harika bir kariyere sahip olan inanılmaz bir kişilikti. Onun Türkiye'ye ve özellikle Bursaspor’a gelişi kulübü, şehri ve ligi daha da fazla dikkat çekici hale getirmişti” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN SAHADA! MAÇ KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Yayınlanma 18 Mayıs 2024, Cumartesi 11:17:12
Güncelleme 18 Mayıs 2024, Cumartesi 11:17:22
BursaspordaBugün