BURSASPOR’DA YENİ BİR OLUŞUM İDDİASI!


Yayınlanma 28 Mart 2024, Perşembe 14:48:16
Güncelleme 28 Mart 2024, Perşembe 14:48:58
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü’nün yaklaşan Genel Kurulu öncesi kulislerde birçok konu konuşuluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, 31 Mart seçimleri kazanması halinde yeniden Ömer Furkan Banaz ve yönetimini bir araya getirip, paralı yeni bir başkanla birlikte yeşil-beyazlı kulübe destek çıkacağı iddia edildi.

Bursaspor Kulübü’nde şimdiden 18-26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu’nda kimin başkan olacağı ile ilgili söylentiler kulislerde konuşulmaya başlandı.

Alınan bilgiye göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeniden seçilmesi halinde Bursaspor’la ilgili somut bir adım atacağı, eski yöneticilerle de bu konuyu istişare ettiği öğrenildi.

Bursaspor eski başkanı Ömer Furkan Banaz ve o dönemin önemli yöneticilerinin tekrar görev alacağı, ancak bu kez başkanın farklı bir isim olacağı iddia edildi.

Alinur Aktaş’ın hem maddi hem de profesyonellik anlamında kulübü tekrar eski günlerine getireceğine inandığı isimlerle yol almak istediği de bu anlamda da bazı temaslar kurduğu gelen bilgiler arasında.


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’UN HEDEFİ NE? ÜMİT ŞENGÜL…
Yayınlanma 28 Mart 2024, Perşembe 14:48:16
Güncelleme 28 Mart 2024, Perşembe 14:48:58
BursaspordaBugün