BURSASPOR'DA SERCAN PAZARLIĞI
Güncelleme , Perşembe
Galatasaray’dan kiralanan ve gösterdiği performansla eski günlerini hatırlatan Sercan Yıldırım için Yeşil Beyazlı yönetim kolları sıvadı. 750 bin Euro satış opsiyonu bulunan Sercan için 4 yıllık sözleşme önerilecek.
HAMZAOĞLU DA İSTİYOR
Bursaspor altyapısından yetişen Sercan Yıldırım’ın, yeniden Yeşil Beyazlı kulübün bünyesine dahil edilebilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Sezon başında Galatasaray’dan kiralanan ve yeniden Bursaspor forması giymeye başlayan Sercan, gösterdiği performansla alkış topluyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gelecek sezonlarda da takımda görmek istediği Sercan Yıldırım için kulüp de harekete geçti.
MENAJERE YETKİ VERİLDİ
Yeşil Beyazlı yönetim resmen Galatasaray’la temasa geçerek Sercan Yıldırım’ı bonservisiyle istedi. 750 bin Euro satış opsiyonu bulunan 26 yaşındaki futbolcunun transferi için menajerine yetki veren Bursaspor yönetimi bu rakamın altında bir ücrete transferi gerçekleştirmek istiyor. 4 yıllık sözleşme önerilecek olan Sercan Yıldırım’ın da Bursaspor’da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.
HAMZAOĞLU ONA GÜVENİYOR
Ertuğrul Sağlam döneminde gözden düşen Sercan Yıldırım’ın Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle yıldızı yeniden parladı. Hamzaoğlu ve Sercan Yıldırım kısa bir süre Galatasaray’da da birlikte yer almıştı.
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
