BURSASPOR’A TRANSFER TAHTASI MÜJDESİ!


Yayınlanma 16 Mayıs 2024, Perşembe 16:43:52
Güncelleme 16 Mayıs 2024, Perşembe 16:43:58
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkan Adayı Enes Çelik, 450 milyon TL’yi bulan transfer tahtasında 18 yabancı dosya olduğunu belirterek, “Bugün itibariyle bu 18 yabancı dosyanın yarıdan fazlası ile ön sözleşme imzaladık. Kalan oyuncuların bir kısmı ile imza aşamasına gelmiş durumdayız. Bir kısmıyla ise görüşmelerimiz devam etmektedir” dedi.

Bursaspor Başkan Adayı Enes Çelik, transfer tahtası ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “İlk olarak transfer tahtası konusuna değinelim. Şu an karşı karşıya kaldığımız rakamların, bu yola çıkarken ilk aldığımız rakamlardan çok daha yüksek olduğunu gördük. Bunun temel sebebi, transfer tahtası ve lisansa engel dosyaların, daha önce geçici olarak açılması ve bazı dosyalara verilen taahhütlerin yerine getirilememesi nedeniyle cezai şart ve faizlerin devreye girmiş olmasıdır. An itibariyle tahtanın toplam maliyetinin bugünkü kurlarla 450 Milyona yaklaştığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Bu mevcut borcun, yaklaşık % 90’ı, 18 futbolcu, menajer, kulüpten oluşan dosyalardan ibaret olduğu ve yabancı isimlerden oluştuğu görülmüştür. Bugün itibariyle bu 18 yabancı dosyanın yarıdan fazlası ile ön sözleşme imzaladık. Kalan oyuncuların bir kısmı ile imza aşamasına gelmiş durumdayız. Bir kısmıyla ise görüşmelerimiz devam etmektedir.”

“TEPKİ VERMEKTEN ÇEKİNMEYİZ”

Enes Çelik şöyle devam etti: “Ben buradan yaptığımız görüşmeler esnasında karşılıklı menfaatler çerçevesinde anlaşma yaptığımız dosyaları oluşturan menajer ve futbolculara teşekkür ediyorum. Müzakereye devam ettiğimiz kısımla ilgili şunu ifade etmek istiyorum; Yalnızca birkaç maç forma giyip, bizden 2 sezonun parasını isteyen ve anlayış göstermeyen oyuncular da söz konusu… Bu olumsuz tutumun uzaması halinde şehrimizin tüm dinamikleriyle bu tutumu takınanlara karşı sadece Türkiye’de değil tüm futbol camiasında gereken tepkiyi vermekten çekinmeyeceğimizi ve geri durmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Bizim amacımız, bugüne kadar yaşanan anlaşmazlıkların ve karşılıklı mağduriyetlerin çözüme kavuşması ve takımımızın sezon öncesi kampa tam kadro başlamasıdır. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiğimizi bilmenizi isterim.”


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Enes kardeşim Bursaspor Başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun Sizleri tebrik ediyorum Bu zor dönemeçte Sinan bür baskanımıve yönetimini dinlemeniz gerekiyor Çünkü bu yönetimdeki değerli oyuncular Bursaspor tarihine imza atmışlardır Biz yönetim olarak sizle destek olmak istiyoruz Bursaspor'a sahip çıktığınız için teşekkür ederim
20.05.2024 / 18:53:57
Beyhan Çalışkan


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE BURSASPOR CAMİASININ MERAK ETTİĞİ İSİMLER!
Yayınlanma 16 Mayıs 2024, Perşembe 16:43:52
Güncelleme 16 Mayıs 2024, Perşembe 16:43:58
BursaspordaBugün