BURSASPOR BAŞKANI SİNAN BÜR, ENES ÇELİK İÇİN NE SÖYLEDİ?


Yayınlanma 18 Mayıs 2024, Cumartesi 15:11:20
Güncelleme 18 Mayıs 2024, Cumartesi 15:11:29
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, tek aday olarak seçimlere girecek olan Enes Çelik ve yönetimiyle alakalı, “Bursaspor’u güvenli ellere teslim ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Enes Çelik’in yönetim kuruluyla birlikte Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne her zaman gelmelerini istediğini söyledi.

Kendi görevlerinin bitimine bir hafta kaldığı dile getiren Bür, Enes Çelik ve yönetimine güvendiğini ve kendilerinin de ne zaman ihtiyaç duyarsa göreve hazır olduklarını belirtti.

Başkan Sinan Bür’ün açıklaması şu şekilde: “Burada yeni başkan, eski başkan, yöneticilerimiz herkes var. Ne için toplandık? Bursaspor’a bir ivme kazandırmak için. Bulunduğumuz yer Bursaspor’a yakışmıyor. Hepimiz mutsuzuz. Ama Enes kardeşimiz ve yönetimiyle bir adım atılıyor. Burada biz de destek olacağız. Söz verdik. Bursaspor’u güvenli ellere teslim ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü daha evvel güvensiz kişiler yönetmişti. En azından biz onları temizledik geldiğimiz süreçte. Belki puan başarısı takalayamadık ama Bursaspor’un içi tertemiz. Amaç, Bursaspor’u yükseltmek. Bunu yapacağınıza da inanıyorum. Biz her zaman da destekçiniz. Her fırsat bize soru sorabilirsiniz. Bizleri her zaman arayabilirsiniz. Bir hafta daha buradayız. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Bursaspor için iyi günler başlayacak inşallah.”


Kaynak: BURSASPORDA BUGÜN






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR’DA YENİ DÖNEM! ’ENES ÇELİK VE ARKADAŞLARI CENGAVERLİK GÖSTERDİ!’
Yayınlanma 18 Mayıs 2024, Cumartesi 15:11:20
Güncelleme 18 Mayıs 2024, Cumartesi 15:11:29
BursaspordaBugün