BURSASPOR, BANDIRMA'YI SARSTI AMA YIKAMADI
Güncelleme , Perşembe
Bursaspor, hazırlık maçında Bandırmaspor'u konuk etti. Yeşil Beyazlı takım Sinan Bakış (2) ve Pablo Martin Batalla'yla rakip kaleyi üç kez sarssa da defansta yaşanan sıkıntı nedeniyle sahadan beraberlikle ayrıldı.
Milli ara nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendiren Bursaspor, konuk ettiği Bandırmaspor'la 3-3 barebere kaldı. Özlüce Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Bandırmaspor oldu. Bordo Beyazlılar 28'inci dakikada Feridun'un attığı golle 1-0 öne geçerken Bursaspor'un cevabı gecikmedi. 30'da Sinan Bakış'la eşitliği sağlayan Timsah, 35'te yine kalesinde golü gördü. Yeşil Beyazlı takımdan Bandırmaspor'a kiralık olarak giden Furkan Soyalp, topu ağlara gönderdi: 1-2. İlkyarının son anlarında ise sahneye her zaman olduğu gibi Pablo Martin Batalla çıktı ve skora yeniden denge getirdi: 2-2.
SON DAKİKADA ZOR ANLAR
İlkyarısı 2-2 sona eren maçın ikinci yarısında da goller devam etti. Bursaspor, mücadelenin 59'uncu dakikasında Sinan Bakış'la golü buldu ve maçta ilk kez skorda üstünlüğü sağladı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Bandırmaspor, Yeşil Beyazlı takımın kalesini adeta abluka altına aldı. Karşılaşmanın 86'ncı dakikasında Mert Örnek'in rakibine yaptığı faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Bandırmaspor da 87'de atışı Daniel Costa ile gole çevirdi: 3-3. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca mücadele 3-3 sona erdi.

Tek değişiklik iki sakat
Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Merter Yüce ayağına aldığı darbe nedeniyle maça devam edemedi. Onun yerine oyuna giren Cristobal Jorquera da 38’inci dakikada sakatlanınca maçtan çıkmak zorunda kaldı.
İyileştiler ilk 11’e girdiler
Bursaspor’un Bandırmaspor ile oynadığı hazırlık maçında üç sakat futbolcusu mücadeleye ilk 11’de başladı. Deniz Yılmaz, Serdar Kurtuluş ve Sane teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından sahaya sürüldü. Deniz ikinci yarıda yerini Tomas Necid’e bıraktı.
Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr
