Batalla izdihamı
TARAFTARLAR İZDİHAM OLUŞTURDU
Ardından havaalanının çıkışına doğru ilerleyen Batalla'yı kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Yıldız oyuncu ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, adeta izdiham oluşturdu. Öte yandan yeşil-beyazlı taraftarlar, Batalla için İspanyolca, 'Evine hoş geldin' pankartı açtı. Taraftarların yoğun sevgi gösterisi eşliğinde kendisini Bursa'ya götürecek araca binen Batalla, taraftarlara 'üçlü' çektirdi.
"BURSASPOR'A KATACAĞIM ÇOK ŞEY VAR"
Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu, taraftarların sevgisi karşısında söyleyecek bir söz bulamadığını belirterek, "Buradan onlara sadece teşekkür etmek geliyor içimden, herkese buradan teşekkür ediyorum. Süper Lig'i daha önceden de takip ediyordum. Şu anda yeni geldim. 10 gün içinde tekrardan buraya adapte olurum. Bursaspor'a katacağım çok şeyler var" dedi.
Bursaspor'un yeni stadyumu Timsah Arena'yı gördüğünde inşaatın henüz bitmediğini ifade eden Arjantinli oyuncu, "Şimdi Bursa'ya gittiğimde nasıl olduğuna bakacağım" diye konuştu.