GÜLE GÜLE SERKAN ERDOĞAN


Yayınlanma 13 Haziran 2020, Cumartesi 09:30:05
Güncelleme 13 Haziran 2020, Cumartesi 09:30:05
BursaspordaBugün

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı Başkanı Sezer Sezgin AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu. Başantrenör Serkan Erdoğan'la yolların ayrıldığını duyuran Sezgin, genç çalıştırıcıya teşekkür etti.

ING Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk yılını liglerin koronavirüs salgını nedeniyle durdurulması sonucu 10. sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor'da Başkan Sezer Sezgin, Ligdeki ilk yıllarını ve gelecek sezon yapılanmasından bahsederken teknik kadroda revizyona gidileceğini belirterek Başantrenör Serkan Erdoğan'la yolların ayrıldığını açıkladı. Genç antrenöre emeklerinden dolayı teşekkür etmeyi unutmayan Sezgin, "Teknik kadromuzda geçtiğimiz sezon çok güzel işbirliği yapıldı. Emeklerinden dolayı Serkan Hocama çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

KÜÇÜLECEĞİZ...

Süper Lig'deki ilk yıllarını hedefledikleri sıranın daha üstünde bitirdiklerini vurgulayan Sezer Sezgin, ilk sezonda ligin yeni ekiplerine göre güzel işler başardıklarını ifade etti. Yeni sezon çalışmalarının önümüzdeki hafta yavaş yavaş netlik kazanacağını duyuran genç yönetici, 2020-2021 sezonunda bütçede küçülmeye gideceklerini belirterek, "Bütçede küçülmeye gidebiliriz. Çünkü geçmiş yıllarda fütursuzca yapılan transferlerden dolayı kadro maliyeti yüksekti. Bu sene biraz daha yerine oturacağını düşünüyoruz. Frutti Extra Bursaspor olarak aceleci davranmayacağız. Hep beraber bekleyip göreceğiz. Oyuncuları izlemeye devam ediyoruz. " dedi.

KIZIL AİLESİNE TEŞEKKÜR

Süper Lig'deki ilk yıllarının başarılı geçmesinde takım sponsoru Uludağ İçecek'in de büyük pay sahibi olduğunu söyleyen Sezgin, 'Uludağ İçecek ailesiyle anlaşmamız devam ediyor. Herhangi bir durum söz konusu değil. İsim sponsorumuzla birlikte ligde kalıcı olma hedefimizi sürdürüyoruz. Ben buradan Levent Kızıl ve Ömer Kızıl'a teşekkürlerimi sunuyorum. " dedi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH'TA EFSANELER İÇİN ANLAMLI BAĞIŞ
Yayınlanma 13 Haziran 2020, Cumartesi 09:30:05
BursaspordaBugün