GİTMEK İSTEYENE DUR DEMEMEK LAZIM!


Yayınlanma 29 Mayıs 2019, Çarşamba 04:30:09
Güncelleme 29 Mayıs 2019, Çarşamba 04:30:09
BursaspordaBugün

Bursaspor'da futbolcuların talipleri çıkmaya başladı.

Ertuğrul Ersoy'a Trabzonspor'un, Yusuf Erdoğan'a Kasımpaşa'nın, Umut Meraş'a ise Beşiktaş'ın talip olduğu belirtildi. Sözleşmesi sona eren Furkan Soyalp'in Başakşehir ile anlaştığı iddia edildi. 

2018-2019 sezonunda Spor Toto Süper Lig'e veda eden Bursaspor'u oldukça sıkıntılı bir süreç bekliyor. Mali anlamda oldukça büyük problemler yaşayan yeşil beyazlıların bir alt lige düştükten sonra işi daha da zor olacak. Yayın gelirlerinde büyük bir düşüş yaşayacak olan Bursaspor'un kısa vadede atlatması gereken bir çok konu da var. Transfer tahtasını da açtırmak zorunda olan yeşil beyazlıların önünü açacak yollardan biri de oyuncu satmak. 

KOZUMUZ ERTUĞRUL

Kaptan Ertuğrul Ersoy'a Trabzonspor'un talip olduğu iddia edildi. Bursaspor'la 2022 yılına kadar anlaşması bulunan 22 yaşındaki oyuncu için çıkan haberler Trabzon medyasında da yer aldı. Bordo mavililerin Ertuğrul Ersoy'u kiralamak için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Ancak yeni gelecek yönetimin elindeki kozlardan biri olan Ertuğrul için kiralama yöntemine pek de sıcak bakmayacağı tahmin ediliyor. Tecrübeli futbolcu geride kalan sezon Bursaspor formasıyla 30 lig maçına çıktı. 

AZİZ'İ KAPTIRDILAR

İstenileni veremeyen isimlerden biri olan Yusuf Erdoğan'ın ise Kasımpaşa ile temas halinde olduğu belirtildi. Sezon başında Boluspor'dan transfer edilen ve Şenol Güneş tarafından A Milli Takım kadrosuna dahil olan Umut Meraş'ı da Beşiktaş'ın istediği bildirildi. Kısa zamanda Süper Lig'e adapte olan Umut için siyah beyazlıların istekli bir tavır sergileyeceği konuşuluyor. Aziz Behich'i Başakşehir'e kaptıran Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın yerli bir sol bek istediği için Umut'u mutlaka kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

GİTMEK İSTEYENLER VAR

Bu arada Bursaspor'da sözleşmesi sona eren isimlerden biri olan Furkan Soyalp'in, sürpriz bir şekilde Başakşehir ile anlaştığı iddia edildi. İstanbul temsilcisiyle el sıkışan tecrübeli orta saha oyuncusu, Bursaspor'da sezonu genellikle yedek kulübesinde geçirmişti. Ayrıca kadro içerisinde sözleşmesi devam eden bir kaç ismin daha ayrılmayı istediği ve yapılacak Genel Kurulun ardından yönetimle masaya oturacağı bildirildi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Enes Ünal bile sosyal medya hesabından Bursasporumuzu takibi bırakmış
19.-2.29-0 / 18:17
Gkay88
Bu saatten sonra hepsini satın u21 takımıyla mücadele edilsin.Bu hale düşünenler başta başkan olmak üzere sorumlu bu futbolxulardır.Yazıklar olsun RUHSUZLAR.
29.05.2019 / 10:34:50
Bülent Biltekin


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
EN ÇOK AYTAÇ OYNADI
Yayınlanma 29 Mayıs 2019, Çarşamba 04:30:09
BursaspordaBugün