GERİ SAYIM BAŞLADI!


Yayınlanma 09 Ağustos 2020, Pazar 08:30:46
Güncelleme 09 Ağustos 2020, Pazar 08:30:46
BursaspordaBugün

Bursaspor'da olağanüstü genel kurul için olası başkan adayları listelerini 16 Ağustos Pazar günü Divan Başkanlığı'na sunacak. Başkan adaylarının adaylıklarının resmiyet kazanması için noterden oy kullanma hakkına sahip 100 üyenin imzasını divana teslim etmesi gerekiyor.

Bursaspor'da Mesut Mestan başkanlığındaki yönetim kurulu camiadan gelen baskılar üzerine olağanüstü kongreye gitme kararını kamuoyuna duyururken, genel kurul süreci de aynı anda başlamış oldu.

SADECE 7 GÜNLÜK ZAMAN

Olası adayların başkan adaylıklarını açıklamaları için önlerinde sadece 1 haftalık süreç var. İlk oturumun 23, çoğunluğun aranmayacağı 30 Ağustos'taki olağanüstü genel kurulda başkan adayları listelerini 16 Ağustos saat 17.00'ye kadar Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etmek zorunda.

NOTERDEN 100 İMZA ŞARTI

Olağanüstü kongreye katılacak Bursaspor başkan adayları 16 Ağustos'ta kendilerinin yanı sıra 13 asil, 6 yedekten oluşan yönetim kurulu listesini, 3 asil ve 3 yedek isimden oluşan Disiplin Kurulu üyelerini ve istedikleri takdirde 3'er asil ve yedek ismin yer alacağı Denetleme Kurulu listesini adaylık başvurusu teslimi sırasında Divan Kurulu'na sunacak. Başkan adaylarının adaylıklarının resmiyet kazanması için noter onaylı, oy kullanma hakkına sahip 100 genel kurul üyesinin imzalı dilekçesini de Divan Kurulu'na teslim etmesi gerekiyor.

İŞTE ÜYE SAYISI

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden 23-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulda oy kullanacak üyelerin listesini açıkladı. Buna göre 4 bin 993 üyeye sahip Bursaspor Kulübü'nde toplam 4 bin 130 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. 863 delege, üye oldukları süre ve yıllık aidatlarını ödemedikleri için oy kullanamayacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DİVAN TOPLANIYOR
Yayınlanma 09 Ağustos 2020, Pazar 08:30:46
BursaspordaBugün