GALATASARAY MAÇINDAN SONRA İSYAN ETTİ!


Yayınlanma 21 Ekim 2018, Pazar 04:30:03
Güncelleme 21 Ekim 2018, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün

Genç oyuncu, 'Ozan Kabak'ın, Lima'ya penaltı pozisyonunda yaptığı faulu ben, Chedjou, Umut veya Barış yapmış olsaydı, kırmızı kart görürdü. Doğruyu söylemek gerekirse sahada eşitlik ve adalet yoktu' dedi.

Bursaspor kaptanı Ertuğrul Ersoy, 1-1 sona eren Galatasaray karşılaşmasının bitiminde soyunma odasında üzüntülü olduğunu söyledi.  

Teknik direktör Samet Aybaba'nın,karşılaşma sonunda kendilerine çok kızdığını da aktaran Ertuğrul, 'Gerçekten üzüntülüyüz. Puan kaybı yüzünden Samet hocadan da soyunma odasında fırça yedik. Ligin lideri olan bir takımla deplasmanda oynadık ve berabere kaldık. Normalde iyi bir skor ama oynadığımız oyunun hakkı bu değildi' dedi.

Kolay kart gösterdi

Galatasaray karşısında futbolun dışında enteresan faktörlerin de ortaya çıktığını ifade eden genç stoper, şöyle konuştu: 'Galatasaraylı Ozan Kabak'ın Lima'ya penaltı pozisyonunda yaptığı faulu ben, Chedjou, Umut veya Barış yapmış olsaydı kırmızı kart görürdü. Ama onlara sarı kart çıktı. Bize sarı kartlar da kolay çıktı. Sahada doğruyu söylemek gerekirse eşitlik ve adalet yoktu. Ama ne olursa olsun doğru yolda olduğumuza inanıyorum.' 

Gençler iyi yolda

Oynadıkları futbolun herkesi mutlu ettiğini de vurgulayan Ertuğrul, 'İleride galibiyetlerle de memnun etmek en büyük amacımız. Geçen sezon bu sahada ağır bir mağlubiyet almıştık. Şu an berabere kaldığımız için üzülüyoruz. Bu gelişmekte olduğumuz bir takım olduğunu gösteriyor. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizi çok iyi desteklediler. Hocamız genç oyuncuları seviyor ve şans veriyor. Onun burada olması şans. Ramazan ve Burak bu fırsatları iyi değerlendirdiler bence. Ben de onlar adına mutlu oluyorum. İkisi de doğru yolda' diye konuştu. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
POTANIN TİMSAHLARI YALOVA’DA RAHAT KAZANDI
Yayınlanma 21 Ekim 2018, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün