“FUTBOL TAKIMINDAN AYRI TUTACAĞIZ!”


Yayınlanma 29 Ağustos 2020, Cumartesi 11:30:34
Güncelleme 29 Ağustos 2020, Cumartesi 11:30:34
BursaspordaBugün

Bursaspor’un zorlu dönemden geçtiği bu günlerde henüz futbol takımının durumu belirsizliğini korurken, Basketbol şubesi üzerinden de bir haber paylaşıldı. Özellikle seçime tek adayla giren Bursaspor’un gelecek yönetimi Erkan Kamat ve ekibinin Frutti Extra Bursaspor’u alacakları ve Sezer Sezgin’i saf dışı bırakacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Erkan Kamat yönetiminden ulaşabildiğimiz yöneticilerle konu hakkında bilgi aldığımızda ise konunun daha başka olduğunu öğrendik.

Özellikle bu durumun doğma sebebinin “Basketbol şubesinin A.Ş olarak başarıdan, başarıya koşması bütün şehrin gururu olduğu kadar, biz ve bizden sonra gelecek yönetimlerin de gurur sebebi olacaktır. Bizler aday olduktan sonra yaptığımız ilk toplantı dahil olmak üzere bu konuda neler yapabiliriz, Sezer Sezgin’e nasıl destek olabiliriz konusunda hem fikir olduk.

Olağanüstü Genel Kurul’dan sonra yapılacak ilk toplantıya Sezer Sezgin ve ekibi dahil edilecek, bu anlamda bizden nasıl bir destek istediği ve her daim yanında olduğumuz kendisine de iletilecektir. Ancak Frutti Extra Bursaspor şahıs, kurum veya kuruluşlara verilecek, verilmesi için de değer biçilecek bir kulüp değildir.

Futbol takımı nasıl ki satılması şehirde infial uyandıracaksa, Basketbol şubesinin de 3. Şahısların eline geçmesi aynı şekilde yankı uyandıracaktır.

Bursaspor bu şehrin en büyük markasıdır. Daha önce yaşanan olumsuz durumlar her ne kadar bu takıma zarar verse de Basketbol şubesinin de bu zararı görmemesi için orayı ayrı bir dernek statüsünde yapmak için uğraş verecek ve Futbol takımından ayrı tutacağız. Bugüne kadar verdiği emekler ortada olan Sezer Sezgin’in ise bu derneğin ilk başkanı olacağı ve daha sonrasında oraya üye olacak kongre üyelerin tercihiyle ilerleyen dönemlerde başkanlıklar değişebileceği bilinmelidir. Unutulmamalıdır ki Bursaspor her branşıyla bu şehrin markasıdır ve öyle de kalacaktır” şeklinde verilen cevapla da izah ettiler.


Kaynak: Lifebursa.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FİKSTÜR BELLİ OLDU!
Yayınlanma 29 Ağustos 2020, Cumartesi 11:30:34
BursaspordaBugün