FIRTINALI GÜNLER


Yayınlanma 28 Mayıs 2019, Salı 04:30:03
Güncelleme 28 Mayıs 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

Kongre kararı alınan yeşil beyazlı kulüpte kısa sürede çok şey değişecek.

Adaylar başvurularını 7 Haziran'a kadar Divan Başkanlık Kuruluna sunmak zorunda. Kulislerde başkanlık için ismi geçenler ise Hüseyin Akdemir, Timur Noyan, Necmettin Kocaman, Hasan Erdem, Ekrem Senal. 

Spor Toto Süper Lig defterini kapatan Bursaspor'da sular durulmuyor. Malatyaspor karşılaşması sonrası Olağanüstü Genel Kurul kararı alan yeşil beyazlılar, 15-23 Haziran tarihleri arasında seçime gidecek. Büyük bir borç batağıyla karşı karşıya oylan Bursaspor'da yönetime talip çıkıp çıkmayacağı da merak ediliyor. Başkan adayları için son gün 7 Haziran... Adayların bu tarihe kadar başvurularını Divan Başkanlık Kuruluna sunması gerekiyor. Sunulacak yönetim listelerinde ise daha sonra değişiklik yapılabiliyor. 

AKDEMİR TOPLANTILAR YAPIYOR

Bursaspor camiası kongrenin ilk tarih olan 15 Haziran'da yapılabilmesi için seferber olmuş durumda. Yeşil beyazlı kulübün tarihinde sadece 1 kez yaşanan bu olay için camia özellikle sosyal medyadan görüş birliğine vardı. Kulislerde başkan için adaylığı geçen isimler ise Hüseyin Akdemir, Timur Noyan, Necmettin Kocaman ve Hasan Erdem. Bir önceki kongrede Ali Ay'a az bir farkla kaybeden Hüseyin Akdemir'in ekibiyle toplantılar gerçekleştirdiği belirtildi. 

ÖNEMLİ OLAN ADAY OLMAK DEĞİL

Akdemir'in yakın çevresine 'Duruma göre bakacağız. Kulübün mali tablosu sadece bizim için değil, adaylığı düşünen herkes için çok önemli' dediği belirtiliyor. Timur Noyan ise ekibiyle birlikte karar vereceğini belirterek 'Enine boyuna tüm hesapları inceleyeceğiz. Bununla ilgili olarak da bir karar aldığımızda kamuoyu ile paylaşırız. Burada önemli olan sadece aday olmak değil, Bursaspor'a fayda sağlamak ve layık olduğu yere geri getirebilmek' dedi. 

KIZIL İSTEMİYOR

Levent Kızıl döneminde Bursaspor'da yöneticilik yapan Hasan Erdem, kulübün sahip kalmayacağını belirtti. Erdem, 'Bursaspor'a gönül vermiş herkes, bir gün bu kutsal kulüpte başkan olmayı da ister. Ben de, kulübümüzün yeniden ayağa kalkması için elimden geleni yapacağım. Şartlar uygun olduğu takdirde, ben ve ekibim adaylığı düşünüyoruz. Bu işin üstesinden gelebileceğime inanıyorum' diye konuştu. Bu arada eski Başkanlardan Levent Kızıl'ın ise aday olmak gibi bir düşüncesinin olmadığı belirtildi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURGİAD'DAN AÇIKLAMA!
Yayınlanma 28 Mayıs 2019, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün