FİLENİN TİMSAHLARI GALİBİYETLE BAŞLADI!


Yayınlanma 16 Ekim 2016, Pazar 09:31:48
Güncelleme 16 Ekim 2016, Pazar 09:31:48
BursaspordaBugün

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi 1.haftasında Bursaspor’umuz, İstanbul temsilcisi Vakıfbank ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Filenin Timsahları Türkiye Voleybol 1.Ligi’nin ilk haftasında oynadığı Vakıfbank müsabakasını 3-0’lık sonuçla kazanarak sezona iyi bir  başlangıç yapmış oldu.

Mücadeleye konuk takım etkili başladı. File üstünde Ebrar , Aslı ve Aybuke ile sayılar bulan Vakıfbank ilk teknik molaya 8-4 önde giren taraf oldu.

Setin ikinci bölümüne de Vakıfbank sayılar bularak başlayınca Baş Antrenör Emin İmen mola aldı.  Molanın ardından toparlan Filenin Timsahları Emel Kaplan’ın etkili servisleri, Liteovchenko’nun da file üstünden etkili smaçları ile farkı kapattı. 9-11

Bu dakikadan sonra Vakıfbank antrenörü Erhan Doğanöz mola aldı. Molanın ardından Vakıfbank yeniden toparlandı ve farkı 5 sayıya kadar açtı. 9-14.. Bu dakikadan sonra Filenin Timsahları, Bahar Ekinci’nin etkili servisleri ile sayılar bulmasına karşın ikinci teknik molaya 16-15 geride girdi.  

Setin son bölümünde Bursaspor oyuna ağırlığını koydu. Melis Ece’nin file üstü hakimiyeti ile maçta ilk kez 18-17 öne geçtik.  Setin son bölümünde daha az hata yapan Bursaspor 30 dakika süren ilk seti 25-23 kazanmasını bildi.

Maçın ikinci setine de iyi başlayan taraf konuk takım oldu.  Aybüke, Ebrar  ile sayılar bulan Vakıfbank ilk teknik molaya 8-4 önde girdi.  Setin ikinci bölümünde Vakıfbanklı sporcular üst üste hatalar yapınca farkı kapattık ve Emel’in blok sayısıyla ile skora dengeyi getirdik. 9-9 .. Bu dakikadan sonra Emel ve Bahar’ın etkili oyunu ile üst üste sayılar bulan Bursaspor ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi.

Setin son bölümünün başında Vakıfkbank Buket Gulubay’ın etkili servisleri ile üst süte sayılar buldu ve farkı eritti. 17-15 .. Bu dakikada Baş Antrenör Emin İmen mola aldı. Molanın ardından Bahar’ın smaçları, İrem Özgür’ün servisleriyle üst üste bulduğu sayılar ile ikinci seti de Bursaspor 25-20 kazandı.

Karşılaşmanın üçüncü setine Bursaspor çok iyi başladı. Vakıfbank, Dilara Dağyar’ın etkili servislerini karşılamakta güçlük çekince Bursaspor ilk teknik molaya 8-3 önde girdi.

Setin ikinci bölümünde de rakibine göre üstün olan Filen Timsahları Dilara ve Bahar’ın sayılarıyla ikinci teknik molaya 16-7 önde girdi.  Setin son bölümünde rahat bir oyun sergileyen bayanlarımız sot seti 25-15 maçı da 3-0 kazanmasını bildiler.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BATALLA İÇİN REKOR MAÇI
Yayınlanma 16 Ekim 2016, Pazar 09:31:48
BursaspordaBugün