ERKAN KAMAT; KAYBEDECEK 1 DAKİKAMIZ YOK!


Yayınlanma 18 Ağustos 2020, Salı 07:30:04
Güncelleme 18 Ağustos 2020, Salı 07:30:04
BursaspordaBugün

Başkan adayı Erkan Kamat ekibiyle birlikte yoğun mesaiye başladı… Başkan Mesut Mestan ile dün bir araya gelip kulübün mali durumu hakkında bilgiler alan Kamat, pazar günkü kongreyi beklemeden çalışmalara start verdi.

Son yıllarda kötü yönetilmesi ve transferde yaşanan karavanalar nedeniyle 2010 yılında şampiyon olduğu Süper Lig’den düşen Bursaspor, pazar günü olağanüstü kongreye gidecek. Büyükşehir Belediye Stadı’nda en az 2066 kongre üyesinin hazır bulunması halinde pazar günü saat 11.00’de gerçekleşecek seçime Erkan Kamat tek başkan adayı olarak girecek. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise kongre 30 Ağustos’ta yapılacak.

KOLLARI SIVADILAR
Tüzük gereği pazar günü başvurusunu Divan Kurulu’na yapan başkan adayı Erkan Kamat, ekibiyle birlikte daha şimdiden ateşte gömleği giymiş durumda. Merhum başkan İbrahim Yazıcı’nın yönetiminde futbol şube sorumluluğu görevini üstlenen Erkan Kamat kulübün mali durumuyla ilgili bir dizi toplantılar yapıyor. Başkan Mesut Mestan ile dün bir araya gelen başkan adayı Erkan Kamat, Bursaspor’un kaybedecek bir dakikasının dahi olmadığını belirterek hemen kolları sıvadıklarını söyledi.

GENÇ VE DİNAMİK EKİP
Yönetim kurulunu genç, dinamik ve önemli ailelerin başarılı çocuklarından oluşturan Kamat, genel kurulun pazar günü yapılmasını çok arzuladıklarını belirterek şunları söyledi: “Pandemi, yaz tatili ve bizden başka adayın olmaması dezavantaj gibi gözükse de gönlümüz genel kurulumuzun ilk oturumda yapılmasından yana. Allah kısmet ederse pazar günü yapılacak ilk oturumda bu işi bitirmek istiyoruz.”

MESTAN BİLGİ VERDİ
“Eğer çoğunluk sağlanamazsa 30 Ağustos’ta değerli kongre üyelerimizin karşısına çıkarız. Aynı zamanda arkadaşım olan başkanımız Mesut Mestan ile görüştük, Bursaspor’un geleceği ile ilgili tam anlamıyla bilgilendirme yaptı. Hiç vakit kaybetmeden Bursasporumuz için gerekli çalışmaları yaparak camiamızın beklediği adımları atacağız. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Hedefimiz kulüpte mali disiplini sağlamak ve Bursaspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmak.”
 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR PEŞİNİ BIRAKMIYOR; TAHKİM’E JET BAŞVURU…
Yayınlanma 18 Ağustos 2020, Salı 07:30:04
BursaspordaBugün