ER, KALEDE KİME GÖREV VERECEK?


Yayınlanma 01 Aralık 2020, Salı 08:29:38
Güncelleme 01 Aralık 2020, Salı 08:29:38
BursaspordaBugün

Yeşil beyazlı takımın 11 maçta kalesinde 19 gol görmesi can sıkıyor.

TFF 1.Lig’de büyük çoğunluğunu altyapısından yetişmiş oyuncuların oluşturduğu kadroyla mücadele eden Bursaspor gol yeme sorununa bir türlü çare bulamadı. Oynadığı 11 maçta rakip filelere 19 gol göndererek profesyonel liglerin en golcü takımları arasında yer alan Bursaspor’un kalesinde de 19 gol görmesi can sıkıyor. Bu gollerin büyük bölümünün bireysel hatalardan gelmesi puan kaybının fazla olmasına yol açtı.

ATABERK 8 DENİZ 11 GOL YEDİ
İlk 4 haftada kalesini Mehmet Ataberk Dadakdeniz’e emanet eden yeşil beyazlılar, rakibin 8 golüne engel olamadı. Ataberk, maç başına 2 gol ortalamasıyla oynayınca ve sakatlık da yaşayınca kaleyi Deniz Aydın teslim aldı. Genç kaleci de beklentilerin uzağında kaldı. Deniz, çıktığı 7 maçta 11 gol yedi. Ligde maç başına en çok gol yiyen ilk 3 kaleciden biri olan Deniz Aydın, son oynanan Altay karşılaşmasında da hatalı hamleler yapınca gözden düştü.

KİME GÖREV VERECEK?
Camiada tartışmalara neden olan kaleci sorunu sonrası, gözler Bursaspor’un 3. eldiveni Canberk Yurdakul’a çevrildi. Genç file bekçisi 1922 Konyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında şans bulmuş ve 90 dakika rakibe kalesini kapatmıştı. Teknik Direktör Mustafa Er’in, cuma akşamı Ümraniyespor ile oynanacak olan maçta hangi kaleciye şans vereceği merak konusu oldu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ÖZER DÖNÜYOR, FURKAN EMRE YOK!
Yayınlanma 01 Aralık 2020, Salı 08:29:38
BursaspordaBugün