EKSİKLİĞİ ÇOK HİSSEDİLDİ


Yayınlanma 12 Ekim 2019, Cumartesi 09:30:06
Güncelleme 12 Ekim 2019, Cumartesi 09:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor'un bu sezon Vakıfköy orijinli parlayan yıldızları arasında yer alan Burak Kapacak sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldı. Son haftalarda eksikliği çok hissedilen genç futbolcu yeniden sahalara dönmek için gün sayıyor.

Bursaspor A Takımı'na geçen sezon dahil edilen ve Samet Aybaba döneminde 16 lig maçına çıkarak dikkatleri üzerine çeken Burak Kapacak, yeni sezonda teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın en güvendiği isimler arasında yer aldı. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı maçlarda takımın ofans hattına sağladığı katkıyla adından söz ettiren genç futbolcu, performansını her maçta üstüne koyarak sergiledi. İlk 4 maçta takımın banko ismi haline gelen Burak Kapacak, Adana Demirspor ile oynanılan maçın son idmanında antrenmanda ağır bir sakatlık geçirdi.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın oyun planında önemli bir rol üstlenen Burak Kapacak'ın yerine forma giyen oyuncular aynı performansı sergileyemeyince genç oyuncunun maçlardaki eksikliği hissedildi. Özellikle 3-1 kazanılan Osmanlıspor maçındaki futbolcuyla milli takım kurmaylarına göz kırpan Burak Kapacak'ın önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Sözleşme-sini 2024'e kadar uzatan 19 ya-şındaki krampon Yeşil Beyaz-lılar'ın ilerleyen dönemde Türk fut- boluna sunmaya çalıştığı önemli yetenekler arasında yer alıyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ASLAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Yayınlanma 12 Ekim 2019, Cumartesi 09:30:06
BursaspordaBugün