DOĞRU MU BUNLAR MHK?


Yayınlanma 20 Mart 2019, Çarşamba 04:30:06
Güncelleme 20 Mart 2019, Çarşamba 04:30:06
BursaspordaBugün

Cüneyt Çakır ve Suat Arslanboğa arasındaki VAR konuşmaları gündeme bomba gibi düştü.

Emre'nin eline değen top sonrası Çakır 'Hocam el var, izlemenizi öneririm' şeklinde uyardığı, Arslanboğa'nın ise  'Pozisyonu gördüm hocam. Kol kapalı, vücuda yapışık. Problem yok' şeklinde cevap verdiği belirtiliyor. 

Futbol dünyası Bursaspor-Galatasaray karşılaşmasındaki hakem skandalarını konuşmaya devam ediyor. 90 dakika boyunca tartışılan bir çok kararın olduğu müsabakada hakem Suat Arslanboğa ve VAR hakemi Cüneyt Çakır, eleştirilerin odağındaki isim olmuştu. Verilenleriyle, verilmeyenleriyle gündeme oturan 90 dakikanın en çok konuşulan pozisyonu ise Emre Taşdemir'in eline çarpan topta penaltı verilmemesiydi. 

KOL KAPALI 

VAR hakemi Cüneyt Çakır, Arslanboğa'yı uyarmaması nedeniyle eleştirilirken,  önceki gün ulusal bir kanalda ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Emre'nin eline değen top sonrası Çakır'ın Arslanboğa'yı 'Hocam el var, izlemenizi öneririm' şeklinde uyardığı belirtiliyor. Suat Arslanboğa'nın ise 'Pozisyonu gördüm hocam. Kol kapalı, vücuda yapışık. Problem yok' şeklinde cevap verdiği ifade edildi. 

BU İŞTE PİSLİK VAR

Cüneyt Çakır'ın bu yanıt üzerine 'Anlaşıldı hocam' dediği, Arslanboğa'nın ise 'Teşekkür hocam' şeklinde karşılık verdiği belirtiliyor. Suat Arslanboğa'nın pozisyona uzak olmasına ve uyarılması rağmen neden VAR'a gitmediği daha uzun süre konuşulacağa benziyor. Basına sızan bu konuşmanın ardından gerek Türkiye FUtbol Federasyonundan gerekse Merkez Hakem Kurulundan konuyla ilgili tek bir açıklama dahi yapılmadı. Eski hakem Ahmet Çakar ise bu konuşmalar için mutlaka bir açıklama yapılması gerektiğini ifade ederek 'Bu işte bir pislik var' dedi.  


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KULÜPLER BİRLİĞİ VAKFI TOPLANDI
Yayınlanma 20 Mart 2019, Çarşamba 04:30:06
BursaspordaBugün